Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi párkapcsolatban van és a kiderül hogy kapcsolat alatt pillangó kisasszonyokhoz jár akkor a Nő szakít hat vele?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 10:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
20. Megértem a feleséged, hogy kerüli VELED a szexet. Az ilyet mint te bottal se piszkálják meg normális nők, max ha fizetsz érte.😂
2021. aug. 10. 14:44
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi a baj a prostikkal? Pl az, hogy igénytelenség hozzájuk nyúlni? Bár ha van hozzá gyomrod, hogy oda tedd a farkad amit aznap már 15 másik megkefélt, hát ízlés dolga. Jó alacsonyan van a léc akkor. De ne tegyünk úgy, mintha ez normális lenne.
2021. aug. 10. 14:48
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

21. A válaszod hűen tükrözi a retard szellemi szinted. Hogy engem milyen nők piszkáltak eddig, nem is mondom, mert azt a magasságot értelmezni sem tudod. Ha te vagy az etalon a női nemnél, önként vállalom a cölibátust.

Tudod én a jég hátán is megélek, sosem szégyeltem a munkát, az meg hogy ezer dologhoz értek, inkább érték. Amit csinálok, azt a gyerekemért teszem, én nem vagyok olyan mint az ápád, hogy részegen legépelte az anyádat, teletömte a gyomrát, lezárta egy sörrel, jó nagyot böfögött, 5 perc alatt lerendezte a kötelezőt majd elaludt és reggelig horkolt. Ezt a szintet ne keverd már az én életemmel! Tudom te ezt szoktad meg, nagy ugrás lenne a következő lépcsőfok.

2021. aug. 10. 15:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem sok ész szorult beléd. Sok sikert a további lotyózáshoz igénytelenke. És még az ilyen szaporodik? Ezért vannak a vilàgon ilyen semmit érő emberek, van kitől tanulni az ivadékoknak. Majd emlékezz erre ( miért undorító prostizni), meg úgy egyáltalán megcsalni a masik embert akinek hűséget fogadtál, mikor ott ülsz a nemibeteg kezelőben:)
2021. aug. 10. 16:21
 25/27 anonim ***** válasza:

Hú ez nagyon fájt! 😂 Most aztán mi lesz! Az ivadékom lány, országos tanulmányi versenyeket nyer, állatorvos lesz. Tud viselkedni, ismeri az etikettet, kerüli a semmirekellő fiúkat. Van aki jó irányba állította. Semmit érő ember vagyok? 😂

Eddig 4 külföldi misszióban vettem részt, olyan országokban jártam, amiket természeti katasztrófa sújtott. Ehhez előbb kediplomáztam, majd szakvizsgákat tettem le. Önálló életre képes vagyok, még a túlélésre is adott körülmények között. Már mondtam, pronyókkal ne keverj!

Egyébként a lényegre tapintottál a hűséggel kapcsolatban! Nem egy helyen tettem esküt az életemben. Viszont ha engem elárulnak, akkor az én esküm is addig tartott.

Na, találj ki valami letaglózót negint! 🤪

2021. aug. 10. 16:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Persze persze, a gyakorin mindenki kölyke tökéletes😂😂😂😂😂😂 Nagyon hiteles tényleg. Ja nem. Azért ne csodálkozz ha pár év múlva majd pénzért dugatja magát, hisz apuci szerint az helyes és jó dolog. Na csá.
2021. aug. 10. 16:45
 27/27 anonim ***** válasza:

26. Szerinted a te véleményed számít az életemben? Attól hogy te nem hiszed el, a lényegen nem változtat. Egy rossz ember vagy, idáig érzem az alacsony rezgéseid. Viszont a jó hír számomra az, hogy ez engem nem érint. Annyira nem vagyok perverz hogy rád csatlakozzak, bár azt sem tudod miről beszélek.

Látom te nem tudsz kiszakadni az otthon tapasztaltaktól. Az hogy anyád dugatta magát a szomszéddal, az nem ránk tartozik. Az elköszönésed meg már magába megér egy misét!

Én végtelenül türelmes ember vagyok, próbálkozhatsz még! 🤭

Az állítás befejezve a "ja nem"-mel meg már inkább szánalmas kategória! Magadat kell meggyőznöd a saját fóbiáiddal? 😂

2021. aug. 10. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!