Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi párkapcsolatban van és a kiderül hogy kapcsolat alatt pillangó kisasszonyokhoz jár akkor a Nő szakít hat vele?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 10:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Hát nyilván bmeg. Ha esze van, lelép.
2021. júl. 30. 13:11
 12/27 anonim ***** válasza:
19%
Operába jár? Az miért lenne gond?
2021. júl. 30. 13:13
 13/27 anonim ***** válasza:
12es 😁😁
2021. aug. 9. 07:12
 14/27 anonim ***** válasza:
6
2021. aug. 9. 10:41
 15/27 anonim ***** válasza:
39%
Na és ha azért jár el otthonról mert a nő frigid? Hova van az leírva, hogy egy házasságban, párkapcsolatban a nők annyira oda vannak a párjukért? Lehet hogy a férfi azért lép félre, mert az utóbbi fél évben a nő csak a hátát forgatta neki.
2021. aug. 9. 16:34
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Normális épeszű magára igényes nő úgy kidobja, hogy a lába nem éri a földet.

15. Szar kifogás a gerinctelenségre. Ha ilyen van, meg kell próbálni megbeszélni a probléma okait. Ha nem megy, el lehet válni tisztességesen.

2021. aug. 10. 00:29
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
16. Neked nem tök mindegy hogy ki mit csinál? A prostizás ős idők óta jelen van, nem is tudom miért.... Talán azért, mert a nők felének nem kell a szex, függetlenül attól, mekkora ász a pasija az ágyban. Sokkal több férfi vágyik szexre, mit amennyi nő. El kell vállni? Minek? Hogy megint jöjjön egy frigid nő, aki megjátssza magát a kapcsolat elején? Azért nem kell szétcseszni egy családot, életeket, mert a feleség kerüli a szexet. Nyugodtan lehet prostizni, válogatni. Mindenki azt kapja amit érdemel. Tudom hogy a gyk ezen fóruma is egy szélsőségesen feminista részleg, de nem igazán érdekel. Nem, a nők ugyanolyan arányban trógerek, semmirekellők, egoisták mint a férfiak. A férfiak között is ugyanannyian szenvednek nőktől, csak ma erről nem divat beszélni, mert hát szegény nők...csak ők az áldozatok, az elnyomottak... Hát persze...
2021. aug. 10. 08:47
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg a nyílt lapokkal való játék. Ha gond van és nem akarja a nő megoldani, akkor meg kell mondani, ennek az a következménye, hogy elmegy az ember prostihoz, avgy bármi egyéb. Aztán gondolkodjon el. De sajnos sok ember annyira önző és büszke, hogy még ez is kevés, és ezek után is ő lesz a szegény áldozat.
2021. aug. 10. 10:29
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

17-es, akkor lehet élni egyedül és mehetsz a kurvákhoz nyíltan, de nem kell házasságban, párkapcsolatban lenni.

Vagy az azért jó, ha van tiszta ruha, meg meleg kaja mi?

2021. aug. 10. 11:57
 20/27 anonim ***** válasza:
34%

19. Ne ülj már fordítva a lovon! Férfi létemre én főzök, mosok. El vagy tájolva, te a pronyó férfiakhoz vagy szokva! A létező összes munkát én csinálok, tegnap szilva lekvárt főztem, aminek az alapanyagát is én vettem a piacon.

Meleg kaja? Én aztal várom a feleségem, mert nem vagyok genyó.

Éjszakás műszak, nappal otthon dolgozom, éjszakás műszak, otthon dolgozom... Esetenként autókat szerelek vagy házat építek pénzügyi diplomával.

Ja, mi az a pihenés? Segíts benne kérlek! Aztán neked az fáj, ha elmegyek egy hónapban 1x prostihoz, hogy legyen egy kis szexuális életem? Nyugi, a feleségemet marhára nem érdekli, ő már este 9-kor mélyen alszik, de már 7 után teljesen enervált attól a frenetikusan sok munkától, amit 8 órás irodai munkája kiszív belőle. Persze futni ráér! A szexet úgy kerüli mint macska a forró kását. Most megkérdezem megint, mi a baj a prostikkal?

2021. aug. 10. 13:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!