Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszeri félrelépés megbocsáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri félrelépés megbocsátottam, de azóta büdösnek és undorítónak érzem a barátomat. Mit tegyek, hogyan múlik el?

Figyelt kérdés
Elmentek a haverjaival bulizni, összekavarodott 1 éjszakára egy csajjal, én megtudtam. Megbocsátottam, de azóta szó szerint büdösnek érzem, nem viccelek, pedig előtte imádtam az illatát és undorítónak. Hogyan fog ez elmúlni? Olyan szinten kivagyok tőle, ha találkozunk utána nagyon sokáig suvickolom magam a zuhany alatt, arra még teljesen képtelen lennék, hogy lefeküdjek vele, vagy csók. Ez így nem maradhat, mit tegyek? Ha ír, vagy hív, akkor nem esik vele rosszul beszélgetni, de személyesen tényleg irtózom.
2021. júl. 28. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megundorodtál tőle.

Van az a fajta szeretet, szerelem, mikor szó szerint működik a kémia, és vonz a párod illata. Nos, ezt ő ezzel a félrelèpéssel szetbarmolta, megszűnt a kémia, a vonzalom, és ami eddig kívánatosnak tűnt, az hirtelen gusztustalan lett. Ez pusztán az érzelmeid fizikai tükröződése.

2021. júl. 28. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem fog elmúlni. Ez tönkrement ebben a formában.
2021. júl. 29. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen beszédes már az ember tudat alattijáról..

Hiába akarod folytatni,az agyad egy bizonyos része erre fütyül,

és olyan kémiai reakciót indít el benned,hogy az addig számodra

kedves illtot,már ne mtudod elviselni..

Amíg valóban nem bocsájtod meg,addig ez ne mfog változni..

Viszont szerintem idővel lehet hogy ismét átfordul a dolog.

2021. júl. 29. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezen erőlködni
2021. júl. 29. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ilyen velem is volt 😅 terhesen bekerultem a korhazba o meg csavargott, a volt sogoraival ment inni (!)

Es utana folyton hanyingerem volt nem ereztem ot konkretan budosnek de megundorodtam tole

Bar koztunk mas baj is volt

Azt hittem a terhesseg miatt van hanyingerem de ahogy elhagytam szinte teljesen megszunt..

2021. júl. 30. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!