Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után mennyi idő elteltével tudtál újra férfiként/nőként nézni a másikra, ha megbocsátottál?
Soha nem bocsájtok meg. Ha szeretek valakit, akkor felőlem Chris Hemsworth is felajánlkozhatna, akkor is elhajtanám, mert nem akarok senki mást a szerelmemen kívül. Ha pedig ő megcsal, akkor nem szeret, talán sohasem szeretett igazán. Úgyhogy a kapcsolatnak részemről abban a pillanatban vége.
28N
En anno eléggé szabad szellemu voltam. Pl azt sem tudtam mi az a birtoklas feltekenység.
Aki tetszett azzal osszejartam fájt azert ha nem szeret, aki nem tetszett azzal meg nem. Ilyen faék egyszeruen éltem.
Igy volt is egy baratom, akivel az exem mellett jottem ossze, mert megcsalt az exem de nem tudtam elhagyni csak liánozva, (egyaltalan nem undorodtam nem utáltam megcsalas miatt(csókolózott mással), hanem kizarolag az volt bennem, hogy ezekszerint nem szeret el fog hagyni egyszer)es szoval a mellette megismert srac lett az eletemben az, akivel mindig jol elvoltunk egyutt (szex programok stb) ha parkapcsolatban voltunk masokkal akkor is, ha nem, akkor is.
Egyszer ugy alakult hogy viszont komolyan osszekoltozve egyutt is jarunk, de aztan kavart mellettem hozzam kepest vmi debellaval. Siman csak "visszacsabitottam", sőt, izgatott is h a "barátom" "szeretoje"vagyok már meg, aztan a csaj meg ugy fogta fel a jatekot hogy az Ő baratja Velem csalja!!
Mikozben eleve az en baratom volt, csak volt egy kisiklasa, huszonéves a kapcsolatunk eleve gyerekkortol kezdve, meg sorolhatnam, ami koztunk van, azaz ha kulon is vagyunk, mi akkor is mindig egyutt vagyunk, hogy kinek ki jon kozbe, ki nem, az nem szamit nálunk, de mindegy..
Jah talan ezt hivják nyitott kapcsolatnak tenyleg. De a mienk olyan nyitott volt h simán jártunk is másokkal kulon is voltunk stb
Ma, teljesen felnotten is, sőt életunk vegeig is jatszhatnánk ezt, hazassagban válás elott utan alatt, meg a nyugdijasklubban is!
Csak jelenleg eletem elso olyan pasija van mellettem, aki olyan szinten lefog, ledominal, feltekeny, ellenoriz, es mindent megad, állando a szex, el akar jegyezni, eros nagy kész férfi, magas is, státusza, hatalma, befolyása is van, extrém tapasztalt nők terén, de nagyon nem kispályás,amolyan alfahím..
Szoval jelenleg eletem elso olyan pasija/szerelme van mellettem, aki olyan szinten le tud kötni valahogy, vagy olyan szintu tiszteletet vált ki, hogy képtelen vagyok félrelépni. A gyerekkortol kezdve baratommal is.
Aki jelenleg ahogy szoktuk, kivár. Addig is elvan csajozik. De biztosit arrol, hogy ő van.
Ergo lesz ugyis ki tudja hány nője megint parhuzamban vagy nem párhuzamban, mégsem erzek undort.
A jelenlegi kapcsolatomban viszont ha bármelyikünk is tenne valamit akkor helyből vége. Neki egy érvágással érne fel ha megcsalnám, es en is ugy vagyok vele hogy ez a kapcsolat olyan szintu elb.szása lenne amit HA AKARNÁNK SE lehetne helyreállitani.
Nagyon meggondolja ő is, meg én is hogy kockáztatja e ezt.
Nem tudom miért kell megalázkodni annak akit megcsaltak, ez annyira szánalmas néha.
Tudok egy esetről, mikor a csajnak már elege volt a pasiból, mert nem haladt semerre a kapcsolat. Tipikus mamahoteles pasi, 40+ os létére. Csaj persze félrement keresgélés közben, és ki is dobta a pasit. De nemigazán talált normálisat, közben meg ez a lúzer visszasírta magát, de folyton retteg, hogy újra megcsalja a nő, ezért állandóan irogat, meg hivogatja telefonon. Ez a bizalmatlanság kinek kell? Ráadásul jogosan, mert a csaj ismét félrelépett, mert a nagy igérgetések ellenére a pasi ugyanazt csinálja mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!