Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkeresne titeket valaki, hogy a párotok fűzi őt és kérné, hogy ne mondjátok vissza, mert zsarolja a párotok, akkor magatokban tudnátok tartani?
biztos, hogy nem tartanam magamban. miert tennem? szamonkernem mindkettojukon a dolgot. maskulonben nem is ertem, miert mondana ezt nekem el, mit akar vele elerni?
az mas kerdes, hogy en pl. kizartnak tartom, hogy a pasim ilyet csinaljon, szoval el sem hinnem, ha valami random idegen ilyet allit.
Nem, mert teljesen biztos lennék benne, hogy nem igaz. De ha elvonatkoztatok a saját kapcsolatomtól és tegyük fel, hogy friss kapcsolatban lennék vagy olyanban, ahol nem bízom 100%-ig a másikban és az illető egyértelműen bizonyítani is tudná az állítását, akkor meghallgatnám és nem árulnám el.
Ha te vagy az, akit zsarolnak, akkor azt azért vedd számításba, hogy ha nem is adja tovább az infót, csak simán szakít vele, akkor is gyanús lesz, hogy van hozzá közöd.
#5 Mivel a párom ismerem annyira,hogy rá fogok jönni ha igaz amit állít az illető.
Ja, mindenki ezt hiszi, aztán jön a nagy pofáraesés...a legtöbb emberben nulla emberismereti érzék van.
Csak ha bizonyítani tudná pl üzenetekkel, vagy felhívja a páromat előttem kihangosítva.
Amúgy nem hinnék neki.
Volt már ilyen sz@rkavarásban részünk. Az exem, aki nem bírta megemészteni, hogy nem fekszem le vele miután új párom lett (addig néha összejártunk kötetlenül) próbálta beadni páromnak, hogy még tart a viszonyunk. Szerencsére belebukott a hazugságaiba. Szóval így puszira nem hinnék el semmit, sok flúgos ember van.
#7 még mindig ezen kattogok? Nem értem ezt a kérdést.
A történethez hozzá tartozik, hogy volt már korábban ilyen, akkor én voltam hülyének nézve, volt egy kis nyugalom, de a "zaklatás" újra kezdődött,csak mostmár fenyegetőzéssel, ha beszélni merek. És már nem önmagában az a problémám, hogy hűtlenkedne, hanem az, hogy maga az ember rémisztő, vannak egyéb dolgai is a rovásán és úgy látom, egyre jobban borul el az agya. És már idegesít, hogy azt hiszi, velem bármit megtehet, majdnem 1 éve ez megy lassan. Már titkosítva van mindenem, elköltöztem, blokkolva és tiltva van ahol csak lehet, de ennek ellenére megtalál mindig. Szívem szerint már megverném vagy megveretném, de abból én jönnék ki rosszul. Rendőrségen meg kiröhögnének, ha odaállítanék azzal, hogy tessék megnézni a face tiltólistámat, senki nem tudná bizonyítani, hogy azok a profilok hozzá tartoznak, néhány üzenettel sem kezdenének valószínűleg semmit.. És mindezekért csak annyi a bűnöm, hogy nem akarok már úgy táncolni, ahogy ő fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!