Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szólnom kellene erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnom kellene erről?

Figyelt kérdés

Az exem rámírt és beszélgettünk keveset, de elég hamar szexuális irányba terelte a szót (nyilván). Ami nekem eleve nem tetszett és mondtam, hogy ezzel álljon le, mert nincs ilyen téren már beszélnivalónk.

A csúnya része viszont a dolognak az, hogy nekem azt mondta, hogy véget ért a kapcsolata, de kiderült, hogy nem.

Aztán kb könyörögni kezdett, hogy ne szóljak az xy-nak, mert nem akar balhét, így is elég baja van az élet egyéb területein.

Egyrészről nem akarok beleszólni a más kapcsolatába, másrészről én örültem volna neki, ha valaki felnyitotta volna a szemem anno és nem vesztegettem volna éveket mellette.

Az a probléma, hogy hatalmas manipulátor, színész, tényleg észre sem lehet venni, hogy miket sunnyog a háttérben. És ha belegondolok, hogy nekem lenne egy friss kapcsolatom és megtudnám, hogy az aktuális párom az exét próbálja fűzögetni + azt hazudja, hogy mi nem vagyunk együtt, nekem rohadt megalázó lenne.

Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Mert nem akarom szétrombolni a kapcsolatot, viszont az az oldala rohadtul idegesít, hogy az ilyen sz.r alakok mindig megússzák, nincs a tetteiknek következménye.

Tudom, nem vagyok igazságosztó, stb. Ezért is vagyok bizonytalan, mert valahol jól esne odaszúrni, de inkább afelé húzok, hogy hagyom az egészet a francba.

Egyébként azóta letiltottam, szóval erre vonatkozó tanácsot nem kérek..

2021. júl. 26. 12:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha van írásos nyoma, akkor mondd el a csajnak.
2021. júl. 26. 12:50
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Én szólnék. Az a szerencsétlen legalább tudja, hogy kivel kezdett. Így a csajnak van lehetősége egy normális férfival lenni később.
2021. júl. 26. 12:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Van nyoma, tudnék képernyőképet csatolni...
2021. júl. 26. 12:54
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Istenem, szolj mar a lanynak, f*szt kell ezen gondolkozni, mar meg ne haragudj.

Te magad mondod, hogy hogy orultel volna ha valaki szol neked, akkor mire varsz..

2021. júl. 26. 13:09
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Őszintén? Már csak az ex szánalmas rinyája miatt is bemártanámhogy "nem akar balhét" meg "van elég baja". Egyszer hátha megtanulja, hogy ehhez az kellene, hogy ne legyen p0cs.
2021. júl. 26. 13:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóltál végül?
2021. júl. 26. 14:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szólj. Én örültem, mikor a lány, akinek a barátom faszfotókat küldözgetett meg undorító dolgokat írt, visszaküldte nekem.
2021. júl. 26. 14:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék a lány helyében, ha szólnának nekem ilyenről, de azért készülj fel, hogy lehet, hogy ő nem fogja jól fogadni és te leszel a rossz. Ha az exed tényleg olyan jó manipulátor, simán kihozhatja azt is a dologból, hogy te csak szét akarod őket választani és a bizonyítékot is hamisítottad, szerkesztett az egész. Ez esetben a lánytól függ, hogy a józan eszének hisz vagy nem akarja elfogadni az igazat és inkább a srácnak hisz. Ez mondjuk már nem a te dolgod, ha szólsz és nem hiszi el, az ő hibája, te megtettél mindent.
2021. júl. 26. 15:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy megfenyegetett, hogyha szólok, akkor az nekem fájni fog... A múltból még van neki arc nélküli képem.. De ez undorító..
2021. júl. 26. 18:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feljelented és ezzel a kijelentésével szépen el is ballaghatnál 1 ügyvédhez most azonnal. Vagy fel is nyomhatnád már most.
2021. júl. 26. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!