Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnom kellene erről?
Az exem rámírt és beszélgettünk keveset, de elég hamar szexuális irányba terelte a szót (nyilván). Ami nekem eleve nem tetszett és mondtam, hogy ezzel álljon le, mert nincs ilyen téren már beszélnivalónk.
A csúnya része viszont a dolognak az, hogy nekem azt mondta, hogy véget ért a kapcsolata, de kiderült, hogy nem.
Aztán kb könyörögni kezdett, hogy ne szóljak az xy-nak, mert nem akar balhét, így is elég baja van az élet egyéb területein.
Egyrészről nem akarok beleszólni a más kapcsolatába, másrészről én örültem volna neki, ha valaki felnyitotta volna a szemem anno és nem vesztegettem volna éveket mellette.
Az a probléma, hogy hatalmas manipulátor, színész, tényleg észre sem lehet venni, hogy miket sunnyog a háttérben. És ha belegondolok, hogy nekem lenne egy friss kapcsolatom és megtudnám, hogy az aktuális párom az exét próbálja fűzögetni + azt hazudja, hogy mi nem vagyunk együtt, nekem rohadt megalázó lenne.
Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Mert nem akarom szétrombolni a kapcsolatot, viszont az az oldala rohadtul idegesít, hogy az ilyen sz.r alakok mindig megússzák, nincs a tetteiknek következménye.
Tudom, nem vagyok igazságosztó, stb. Ezért is vagyok bizonytalan, mert valahol jól esne odaszúrni, de inkább afelé húzok, hogy hagyom az egészet a francba.
Egyébként azóta letiltottam, szóval erre vonatkozó tanácsot nem kérek..
Istenem, szolj mar a lanynak, f*szt kell ezen gondolkozni, mar meg ne haragudj.
Te magad mondod, hogy hogy orultel volna ha valaki szol neked, akkor mire varsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!