Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szolnom kellene a lany baratja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolnom kellene a lany baratjanak?

Figyelt kérdés
Allandoan irogat a baratja. Tulajdonkeppen semmi ketertelmu dolgot, csak hogy jo kep, szep vagyok stb. Megkertem, hogy ne irogasson, inkabb a baratnojevel foglalkozzon. Emellett mar vissza se irok, el sem olvasom. A kovetkezo lepes a tiltas lesz. Engem nem erdekel, de ha erdekelne biztos vagyok benne, hogy fogekony lenne.. szolnom kellene?
2019. okt. 16. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes belefolyni az ilyenekbe.. tiltsd le és vége is a történetnek. A végén még te leszel a szarkavaró ribnc és te fogsz rosszul kijönni az egészből. A végén még bebeszéli a srác a barátnőjének hogy valójában te nyomultál rá vagy pedig irigy vagy és tönkre akarod tenni a boldogságukat. Ilyenkor pedig mindenki vak mert nem akar szembenézni az igazsággal ezért inkább egy szép hazugságban hisz.
2019. okt. 16. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnél ki jól ebből. Inkább tiltsd legközelebb.
2019. okt. 16. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, én mindkét viselkedésnek látnám értelmét. Engem sajnos csaltak már meg, érzékeltem volna, ha elmondják. Még akkor is, ha az adott pillanatban nem is fogadtam volna kedvesen, és nyugalommal. De utólag kifejezetten örültem volna annak, hogy figyelmeztettek, jót akartak. Semmit se utálok jobban, mint ha hülyére vesznek, és rettenetesen megverem azokat, akik belemennek ilyesmibe. Tisztelném a nőt, hogy neki nincs vaj a füle mögött, és nem akarja, hogy tovább hazudjanak nekem. Ha akkor rosszul is reagálok, valószínűleg utólag megköszönöm, és bocsánatot kérek.

Ugyanakkor teljesen érthető, ha valaki nem akar még több drámát az életébe, és van elég baja ahhoz, hogy ne kockáztassa meg, hogy valami ismeretlen lehordja.

Tégy úgy, ahogy nyugodtan tudsz aludni másnap. Lehet ez a lelkiismereted, vagy a saját kényelmed. Szerintem senkinek nincs joga megszólni, bárhogy is döntesz.

2019. okt. 17. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat az elírásokért... Fáradt vagyok már ahhoz, hogy folyton javítgassam az autokorrektet -__-"
2019. okt. 17. 00:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi utolso :) igazabol ahogy te nagyon kevesen gondolkoznak sajnos, es egybol tamadasnak veszik, lasd elozo ketto hozzaszolo. Ahogy lehet a tobbiek is igy reagalnanak.. szoval tiltom es majd ok rendezik :)
2019. okt. 17. 05:45
 6/8 anonim ***** válasza:

# 3-nál a pont. Mindkét reakciód érthető lenne, az is hogy miért mondanád el, és az is, hogy miért nem akarja valaki.

Utóbbi is érthető, sok embernél erős az egó és idiótaként viselkedik, ha megsérül. Ezt epdig előre nem lehet látni, ki hogyan fog viselkedni, ha szólsz neki.

Másrészt:

"A végén még te leszel a szarkavaró ribnc és te fogsz rosszul kijönni az egészből. "

- Ez egyébként csak annak számít, akinek számít mások véleménye. Kit érdekel mit fog gondolni más?

Engem már ez egyre kevésbé foglalkoztat ahogy telnek az évek.. :)

2019. okt. 17. 08:28
 7/8 Rockarc ***** válasza:

Ha ugy irod meg a csajnak, hogy csinaljon mar valamit ezzel a szemetladaval, mert nem hagy beken, akkor biztosan nem rajtad fog csattani az ostor.

43F

2019. okt. 17. 15:37
 8/8 Argusz válasza:
Az első írónak igaza van!ne szólj szerintem mert utánna az lessz hogy miattad van!
2019. okt. 19. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!