Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnád a házastársadat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnád a házastársadat akkor, ha megtudnád, hogy ő korábban megcsalt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 16:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem, az nem az az ember. Neked miért nehéz elfogadni, hogy más nem úgy működik, mint te?

Fordítsuk akkor meg. Vajon aki megcsal engem, miért akarna velem maradni, ha utána ignorálom? Nem beszélek hozzá, nem megyek vele sehova, nem alszom vele egy ágyban. Ez egy csalónak így jó?

2021. júl. 22. 18:35
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

Amikor vki mar rengetegszer volt partnerekkel kielte magát plusz eljon egy olyan kor is amikor rajon arra hogy a szex se nagy dolog es nem az elso.

Es tokmindegy kivel szexel az ember.

Na onnanstol tud hű lenni. Mikor felesleges kiprobalnia egy ezredik megcsalast vagy egy ezredik partnert ujra meg ujra

2021. júl. 22. 18:47
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

11, Nekem nincs bajom azzal, ha más nem úgy működik mint én csak ne gondolja egyetemes igazságnak a saját értékrendjét. Nyilván vannak olyan emberek akik soha nem feküdnének le mással a párjukon kívül és igényük sincs rá, de ez tényleg csak az elenyésző kisebbség manapság szerintem. A többség csak simán áltatja magát és a párját is ezzel.

10, Na, addig eljutottunk, hogy kívánnád ezt és ez normális is. Haladunk. Egyik másik féltékenyebb csajnál már jobban is állunk. Akkor a következő lépés: Miért ne tedd meg? Komolyan kérdem. Írd le az okokat hogy miért ne tedd meg. Kíváncsi vagyok. Hogy érdekes legyen nehezítésképen nem írhatod le azt, hogy azért mert ebben állapodtatok meg. Gondolkodj el rajta.

2021. júl. 22. 18:57
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem is hittem egyetemlegesnek az értékrendemet. Nem tudom, ez miből jött le. Sajnos tisztában vagyok azzal, hogy sok a szar ember ilyen szempontból.

Nekem azzal volt bajom, hogy az, hogy valaki nem basz szanaszét, és szeretne olyan párt, aki szintén így érez, az "magának keresi a bajt".

2021. júl. 22. 19:01
 15/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha tudnék, sem süllyednék az ő szintjére, inkább válnék.
2021. júl. 22. 19:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
14, "Nem tudom, ez miből jött le" Például abból, hogy rögtön a következő mondatodban szar embernek nevezel mindenkit, aki nem olyan mint te.
2021. júl. 22. 19:25
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

Aha, de ez a válaszod után volt. Azt se tudod már, miről beszélsz.

Miért ne tarthatnék szar embernek azt, akit akarok? Te is megteheted ugyanezt, és mindannyian le is szarhatjuk, mit gondolnak rólunk.

2021. júl. 22. 19:30
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
10: #13 azért nem tenném meg, mert szerintem gusztustalan dolog, hogy ha valakivel egy párt alkotok, lefeküdjek mással, aztán meg, hogy nézzek a szemébe? Nekem nem hagyná a lelkiismeretem. Engem csaltak már meg, én még sose tettem.
2021. júl. 22. 20:18
 19/31 anonim ***** válasza:
85%
18, A lelkiismereted azért dolgozik, mert nem ez lett megbeszélve és átverted, nem? Mondtam, hogy ne mondd azt, hogy azért mert ez volt a megállapodás. Azért kértem, hogy ezt ne használd érvnek, mert azt szerettem volna ha a könnyű válasz helyett elgondolkozol rajta, hogy valójában miért is alkottátok meg ezt a szabályt.
2021. júl. 22. 20:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

18: #19 számomra az evidens, hogy ha párkapcsolatban élek akkor nem fekszek le mással, kivéve ha mást beszélünk meg. De persze azért lenne lelkiismeret furdalásom mert átvertem.

Neked sose volt mikor megcsaltad a párodat, vagy benned ez hogy zajlik le? Mikozben a párod vár haza, te pedig épp mással vagy, utána hazamész hozzá és simán a szemébe hazudsz megbánás nélkül?Tényleg kíváncsi vagyok.

2021. júl. 23. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!