Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragudott meg rád...

Miért haragudott meg rád legutóbb a házastársad?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 21:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem, de összevesztünk.

...

😃🤣

2020. aug. 25. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondta, hogy költözzek el és elköltöztem :D
2020. aug. 25. 22:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézegetni akartam a tyúkszemeit a lábán. Nem engedte meg.
2020. aug. 25. 22:36
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem pont osszeveszes de megszolt érte.

A tányéron rajta maradt egy hangya kukinyi kis kaja maradék, de olyan jó a szeme hogy észre vette, és megszolt hogy 2 db tányért nem tudok elmosni rendesen... Mindnekinek lehet xar napja. 🤷‍♀️🤷‍♀️

2020. aug. 25. 22:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem indítottam el a mosogatógépet, pedig tele volt.
2020. aug. 25. 23:06
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Igazából nem tudom, hogy legutóbb minn vesztünk össze, mi olyanok vagyunk mint Tom és yerri. Mindig cseszegetjük egymást valamivel, de nem tudunk egymás nélkül élni. Tegnap pl szegény hazajött a munkából, nagyon rosszul érezte magát. Le is feküdt, én meg addig írtam neki egy búcsúbeszédet, és biztosítottam arról, hogy nyugodtan belehalhat egy kis náthába, (ő a férfi), mert majd viszek a sírjára rántott husit. Ma már semmi baja nincs, szóval inkább csak szívjuk egymás vérét.
2020. aug. 26. 00:09
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát ezerrel szerelt nekem össze egy fitness gépet és közben izzadt a szerencsétlen. Gondoltam legyezem egy kicsit, hogy felfrissüljön, de kiborult rajta, mondván nem vagyok a szolgája. Úgy másfél percig pattogott, aztán helyre állt a béke.
2020. aug. 26. 06:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül megcsikiztem álmában.
2020. aug. 26. 08:43
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Itthon vagyok gyeden a kisfiunkkal, mivel nincs jelentős bevételem, őneki van, ezt rengetegszer felhozza. Számomra ez baromi megalázó, mert nem lustaságomban vagyok itthon, hanem mert másfél éves kisgyerek nem szeretnék bölcsibe adni, pláne, ha apja jól keres, megtehetjük. Csak ilyen áron, hogy ezt kell hallgatnom. Azt mondta férjem cigánykodok rajta... Persze nem hagytam magam, de a pici előtt inkább csendben maradok, és csak ő kiabál. Nem tudom igazából miért lett rövid zárlatos, gondolom munkahelyén húzták fel, de ugye rajtam csattan.
2020. aug. 26. 12:34
 10/19 Carragher_x ***** válasza:
59%

"mert nem lustaságomban vagyok itthon"

"megtehetjük"

Mármint szerinted, merthogy a férjed ezek szerint nagyon másképp látja :D

2020. aug. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!