Ti hogyan élnétek meg, hogyha a párotok volt házastársa meghalna és emiatt a párotok sírna, és napokig letőrt lenne? Elfogadható, hogy a volt házastársa halálhíre ilyen érzelmeket váltson ki belőle?
Az első mindig az első. Mondhat bárki bármit nekem a férjem az életem.
Ha ő elhagyna, akkor ha 100 évig nem látnám, akkor is ugyanúgy szeretném. Mellette soha senki nem rúghatna labdába.
Teljesen normális, amit a párod érez. Egykor ennek az embernek örök hűséget esküdött és közös életét tervezett vele, gyerekkel. Ezt soha, senki nem tudja felülírni.
Egyértelmű, hogy megrendíti.
Legyél mellette, tamogasd, de semmiképpen ne bántsd
Mit kellene ezen megélni és hogyan? Ha az embernek meghal valakije, akkor sír, és szomorú. Te pezsgőt bontanál hasonló esetben?
A válás nem arról szól, hogy akkor onnantól gyűlölik egymást. Vagy legalábbis nem erről kellene, hogy szóljon.
Én akkor lennék nagyon negatívan meglepödve, ha nem így érezne! Elvégre éveket töltöttel együtt, az a természetes, ha a halála megviseli!
Nekem az a furcsa, hogy ezt te nem tartod normálisnak!
A gyász nagyon összetett, sokmindent előhozhat a másik személlyel kapcsolatban.
Hagyd, hogy túllegyen rajta, feldolgozza az összes érzelmet, ami most előtört belőle. Ha akar, beszéljen róla, ha nem akar, nem kell erőltetni. De ne vágjon jó képet csak azért, mert neked így lenne kellemesebb, az ugyanis sokkal később visszaüthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!