Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragudott meg rád...

Miért haragudott meg rád legutóbb a házastársad?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Leirom pontosan : pl házi munkát semmit sem segít, a gyerek körüli dolgokban semmit sem segít, nem pelenkázik, német etet, alig foglalkozik vele. Nagy wc-zni is úgy szökök el, de akkor sem tudja lefoglalni a kisfiut, aki jön be hozzám a WC re. Férjem szerint ez rendben van, mivel ő keresi a pénzt. Ő úgy gondolja, ezen kívül nincs más dolga az életben, se feleséggel se gyerekével, se háztartásával foglalkozni. Bármit kérek tőle pl ugorjon be a boltba haza felé egy karton vízért, azt mondja rá, oldjam meg, mert ő neki simán jó a csapvíz.
2020. aug. 26. 17:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

9-es, nagyon sajnálom az esetedet...

Sajnos sokan úgy gondolják, hogy az dolgozik többet, akinek több a jelenlegi jövedelme. Közben meg, ha egynémely férfi (tisztelet a kivételnek) egyedül marad a gyerekkel akár csak pár órára, akkor már néz mint a luki nyúl, hogy na és most akkor hogy lássa el? Ja és kaja sem terem magától, meg tiszta ruha sem, stb. A párod egy alpári ember lehet, ne haragudj. Valamit kezdeni kell vele, valaki beszéljen vele, mert ez csak rosszabb lesz!

Ha visszamész dolgozni, akkor a gyermekek, a háztartás és a saját munkád is a nyakadba szakad, és neki az is tök rendben lesz...

Sajnállak és drukkolok!

2020. aug. 26. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

9,11

Nyilván a gyerek előtt is ilyen volt

2020. aug. 26. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem. Amióta nekem nem a fizetésem utalják, hanem csak a csed - et, majd a gyed - ed.
2020. aug. 26. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha már csak a gyest fogják, akkor fel is akaszt majd az almafára? Brutális lehet ilyen megalazottsagban élni. Én 3 évig voltam otthon a gyerekkel, soha egyetlen beszolast nem kaptam, mondjuk meg is lepődtem volna ha kapok...

Pár éve fordult a kocka. Én keresek jóval többet. Soha de soha nem jutna eszembe ezt még csak meg sem említeni.

Nem normális amit a párod művel.

Hogy a kérdésre is válaszoljak... Beleszoltam a vezetésbe, ráadásul úgy, hogy 5 éve nem vezetek, a férjem pedig profi sofőr. 😂

2020. aug. 26. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

És igazuk van!

Másfél éves gyerek mehet a bölcsibe, anyuka vissza dolgozni. De hamar.

Az én exem "kijelentette", hogy 3 évig ki se hajlandó mozdulni otthonról, majd az állam fizeti.

Mondtam neki, ezt felejtsd el gyorsan, húzás van vissza dolgozni, gyerek bölcsibe. Igaz, ez 96-ban volt.

És nem, én se akasztottam a nyakamba 1 zsugor vizet. Nekem is jó volt a csapvíz, legyen neki is jó.

Lehet kövezni. :)

Ja, és bejelentette, hogy "x-én szombaton, te vigyázol a gyerekre, mert megyek bulikázni".

Mondom: Ezt szívtad, mert akkor épp dolgozom, sorry.

Ja és félre is b***ott.

Ezt akkor tudtam meg, amikor 1 nappal hamarabb hazaértem külföldről. :D :D

Na itt volt a vége a sztorinak. Bíróság, gyerektartás.

Aztán kicsivel később azt is megtudtam, hogy a gyerek nem is tőlem van.

Nem, nem csináltam BTK-ba ütköző dolgokat.

Ő viszont most hajléktalan. Mert nem győzött engem kifizetni. És a fia is elfordult tőle, mert k** nagy szégyennek tartja, hogy nem tudja a mai napig se, ki az igazi apja.

2020. aug. 26. 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Ja és hogy ON legyek:

-Nem vittem ki a szemetet tegnap este. Ezért neheztelt rám a párom, az első ölelésig. :) (#16 voltam)

2020. aug. 26. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Sajnálom 16os :(
2020. aug. 26. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert tönkretettem a fűnyírót, beletoltam egy vasdarabba, amit ellepett a fű, és totálkáros lett 🤣🤷‍♀️🤦‍♀️
2020. aug. 27. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!