Miért haragudott meg rád legutóbb a házastársad?
Köszi a válaszokat!
9-es, nagyon sajnálom az esetedet...
Sajnos sokan úgy gondolják, hogy az dolgozik többet, akinek több a jelenlegi jövedelme. Közben meg, ha egynémely férfi (tisztelet a kivételnek) egyedül marad a gyerekkel akár csak pár órára, akkor már néz mint a luki nyúl, hogy na és most akkor hogy lássa el? Ja és kaja sem terem magától, meg tiszta ruha sem, stb. A párod egy alpári ember lehet, ne haragudj. Valamit kezdeni kell vele, valaki beszéljen vele, mert ez csak rosszabb lesz!
Ha visszamész dolgozni, akkor a gyermekek, a háztartás és a saját munkád is a nyakadba szakad, és neki az is tök rendben lesz...
Sajnállak és drukkolok!
9,11
Nyilván a gyerek előtt is ilyen volt
Majd ha már csak a gyest fogják, akkor fel is akaszt majd az almafára? Brutális lehet ilyen megalazottsagban élni. Én 3 évig voltam otthon a gyerekkel, soha egyetlen beszolast nem kaptam, mondjuk meg is lepődtem volna ha kapok...
Pár éve fordult a kocka. Én keresek jóval többet. Soha de soha nem jutna eszembe ezt még csak meg sem említeni.
Nem normális amit a párod művel.
Hogy a kérdésre is válaszoljak... Beleszoltam a vezetésbe, ráadásul úgy, hogy 5 éve nem vezetek, a férjem pedig profi sofőr. 😂
És igazuk van!
Másfél éves gyerek mehet a bölcsibe, anyuka vissza dolgozni. De hamar.
Az én exem "kijelentette", hogy 3 évig ki se hajlandó mozdulni otthonról, majd az állam fizeti.
Mondtam neki, ezt felejtsd el gyorsan, húzás van vissza dolgozni, gyerek bölcsibe. Igaz, ez 96-ban volt.
És nem, én se akasztottam a nyakamba 1 zsugor vizet. Nekem is jó volt a csapvíz, legyen neki is jó.
Lehet kövezni. :)
Ja, és bejelentette, hogy "x-én szombaton, te vigyázol a gyerekre, mert megyek bulikázni".
Mondom: Ezt szívtad, mert akkor épp dolgozom, sorry.
Ja és félre is b***ott.
Ezt akkor tudtam meg, amikor 1 nappal hamarabb hazaértem külföldről. :D :D
Na itt volt a vége a sztorinak. Bíróság, gyerektartás.
Aztán kicsivel később azt is megtudtam, hogy a gyerek nem is tőlem van.
Nem, nem csináltam BTK-ba ütköző dolgokat.
Ő viszont most hajléktalan. Mert nem győzött engem kifizetni. És a fia is elfordult tőle, mert k** nagy szégyennek tartja, hogy nem tudja a mai napig se, ki az igazi apja.
Ja és hogy ON legyek:
-Nem vittem ki a szemetet tegnap este. Ezért neheztelt rám a párom, az első ölelésig. :) (#16 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!