Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt, hogy nem vettem észre? 26/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy nem vettem észre? 26/F

Figyelt kérdés
Menyasszonyom telefonja véletlenül a kezembe került. Különleges app, beleléptem. Elolvastam mindent. Annyi derült nagyjából ki, hogy körülbelül fél éve tart szeretőt. De közbe kiderült, hogy a csávóval sincs valami rendben. Messengeren a barátnőjének panaszkodott, hogy nem normális a csávó, alitolag mikor ott akarta hagyni, lefogta, zaklatta napokig . Ráakarta venni a (lassan ex) menyasszonyom, hogy menjen el hozzájuk és mutatkozzon be a feleségének mint új kuncsaft(felesége fodrász) és olyan kérése volt a csávónak, hogy vagassa ott a haját a feleségénél meg a gyerekei előtt. Mondta a menyasszonyom, hogy hát ez már beteg dolog... És akkor kérdezte a csávó, hogy tényleg? Meg olvastam ilyet is, hogy írta a barátnőjének "már megint itt van a ház előtt, mit akar?" alitolag többször beparkolt hozzánk csak úgy szórakozásból. Meg ilyenekre akart maszturbalni, hogy mesélje el mi hogy szoktunk, meg ő is előszeretettel mesélte, hogy ők hogy de ez ugye a menyasszonyomnak nem tetszett. Meg úgy éreztem, mintha egy tárgynak tekintette volna őt.. És birtokolni akarta, de ő neki mellette mármint a csávónak több szeretője volt.
2021. júl. 21. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem voltál féltékeny, nem gondoltad volna soha a dolgot, nem vagy tapasztalt (szerencsére) abban hogy megcsaljanak. Ezek miatt. Majd legközelebb jobban fogsz figyelni.

Mi lehetett szerinted? Jobban dugta őt, mint te? Vagy annyival jóképűbb a pasi nálad? Vagy ő csak ilyen alfa menőcsávó, aki a dumájával, viselkedésével bejön sok nőnek?

2021. júl. 21. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudott ellenallni a kisertesnek. Es ha nem abrandult volna ki a pasibol, hosszutavon is birta volna.
2021. júl. 21. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megbíztál benne, nem gondoltad volna róla, nem voltál még ilyen helyzetben, jól titkolta, stb. Sajnálom!
2021. júl. 21. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi újság most nálatok? Megbeszélted ezt a manyasszonyoddal? Ill. van még menyasszonyod?
2021. júl. 21. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a mutatkozzon be a feleségnek...mondat. Miért jó?

Szó szerint másik élete van,egész jól titkolta,hogy nem vetted észre! Enged el a csajt végleg!

2021. júl. 22. 03:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Van aki ügyesebben csinálja de a vége szerintem ugyanaz. Sajnálom. Legközelebb hátha nagyobb szerencséd lesz egy nővel.
2021. júl. 22. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Uhh,ez durva, a te szempontodból is,de a mennyasszonyod is jól beleteneyerelt..Visszanyalt neki a fagyi rendesen,hogy egy zakkanttal

kezdett ki pont..De durva....Sajnálom hogy így kellett megtudnod amúgy..:-(

Mit fogsz tenni?

2021. júl. 22. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!