Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak rajram kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajram kívül olyan lúzer nők mint en, h otthon neveli a gyerekeket rózsaszín kodben és nem vettem észre h a férjem csal engem?

Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 08:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
A lényeg, hogy jól dönts ezután és ne maradj vele, csinálj magadból átvágható, tisztelhetetlen cselédet és cseszd el az életed :/ Teljesen megértelek, anyukámat is megcsalta apukám, láttam, min ment keresztül... kitartást :(
2016. okt. 18. 08:44
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

Pocsék házasságban gyanakszik az ember.

Gondolom köztetek semmi gond nem volt, csak nem tudott a farkán uralkodni. :(

Ilyenkor van az, hogy fel sem merül.

2016. okt. 18. 09:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Múlt idő, azóta kidobtam. Életem legjobb döntése volt!
2016. okt. 18. 09:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Uaz mint #3.

Sokkal jobb kapcsolat jott ezutan.

2016. okt. 18. 09:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak egy luzer férfi aki a családjáért dolgozott közben meg a felesége megcsalta...
2016. okt. 18. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én néhány hét után rájöttem. Kidobtam.A szeretője nem akar a férjemmel összeköltözni,elég neki a heti 2 dugás, ahogy eddig.

Tudom min mész keresztül.Nagy fájdalom :(

Mit szeretnél? Válni?Megbocsátani?

2016. okt. 18. 19:25
 7/18 anonim ***** válasza:

Igen,én.Fél évig voltak együtt,fogalmam sem volt róla,azóta sem értem,hogy kivitelezte.

Befejezték,rá két évre derült ki.Én meg boldog tudatlanságban otthon gyed-en :/

2016. okt. 19. 11:09
 8/18 anonim ***** válasza:
23%

nem konnyu kiszolgaltatott helyzetben lenni egy gyerekkel

Ezert nagyon fontos csak akkor gyereket vallalni ha egyedul is el tudja tartani a no es nem szorul ra senkire

Es igen gyakori a gyerek annyira lefoglal a ferjed elfelejted 2 helyre kerul

2016. okt. 19. 18:10
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem került a második helyre,sőt... most már szégyellem magam,hogy a 6 hét letelte után azzal voltam elfoglalva,hogy megint csinos és kívánatos legyek,hogy hullafáradtan is mindig foglalkoztam a férjem igényeivel.Nem aludtam együtt a babával,mert az rontja az intimitást,meg ilyesmik.Ahelyett,hogy becsülte volna,neki más kellett.bravó
2016. okt. 19. 19:23
 10/18 anonim ***** válasza:
16%
Valami hiba csak volt egy felesegebe szerelmes ferj gyerekkel nem megy fere csak ugy.
2016. okt. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!