Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennek mi értelme van?Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme van?Miért csinálják a nők?

Figyelt kérdés

Szokásos sztori, már nem az első.

Facebook poszt arról, hogy xy hölgy ismerősöm milyen jól érzi magát a férjével/barátjával/vőlegényével, az állapota szeretetteljes, meg valami idézet a szerelemről.

Aztán én meg tudom nagyon jól, hogy hétvégén is a haverom kefélte.

Ez miért kell ilyen események után?

Szerencsétlen pali meg elhiszi, hogy minden rendben és fülig érő mosollyal feszít a fényképen.

2021. júl. 20. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy te se nem szánalmas se nem gyerekes nem vagy 😂
2021. júl. 21. 08:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok, max szerinted, de az senkit nem érdekel.

Nem is értem mit ugrálsz még itt, amikor full hülyét csináltál magadból.

2021. júl. 21. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a legtöbb ember link. Szerintem 10 emberből 9 csalja a párját. Ilyen a világ... elég elkeserítő. Az ismerőseim körében szinte alig tudnék olyan párt mondani, ahol biztosan tudom, hogy nem csalják egymást. Ennek az oka sok minden lehet. Annyit tudsz tenni, hogy olyan emberrel aki ezt mással eljátszotta nem kezdesz.

A jó hír az egészben viszont ha találsz egy olyan párt, akivel harmóniában tudtok élni, tisztelitek egymást és nem férkőzhet be 3. fél akkor mindenki téged fog irigyelni, mert a hűség, tisztelet, becsület pénzzel nem váltható ki, komoly kihívás hozzájutni.

2021. júl. 21. 11:05
 14/14 anonim ***** válasza:
8. És ez a megoldás h mindenki félrek*r? A kényelem, a megszerzett javakat mégse adja fel senki, ez nem tisztességes függetlenül attól hogy férfi vagy nő. Kell? Francokat kell, váltatok volna el, aztán mindenki éghet éjjel napal a szerelembe, mégis mit gondolsz minden pár élete végéig ugyanazon a lángon ég? Lószart. Az új szerelem is elmúlik. El kellene fogadni, nem mindig új ingerek után epekedni. Megváltozott a férjed a kedvedért, és neked kevés? Menj a p.
2021. júl. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!