Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme van?Miért csinálják a nők?
Szokásos sztori, már nem az első.
Facebook poszt arról, hogy xy hölgy ismerősöm milyen jól érzi magát a férjével/barátjával/vőlegényével, az állapota szeretetteljes, meg valami idézet a szerelemről.
Aztán én meg tudom nagyon jól, hogy hétvégén is a haverom kefélte.
Ez miért kell ilyen események után?
Szerencsétlen pali meg elhiszi, hogy minden rendben és fülig érő mosollyal feszít a fényképen.
Ezt úgy mondod mintha férfi sosem csalt volna meg nőt...
Esküszöm a férfi agyból hiányzik az a tekervény ami felismeri, hogy nem csak a nők a képmutató, felszínes, csalfa s.ggfejek, akiket a nap minden percében számon kell kérni valami miatt, hanem olyan dolgok miatt nyüszítetek, ami rátok ugyanannyira, - ha nem még jobban igaz.
Ettől pedig ez a számonkérősdi inkább szánalmas lesz.
Amúgy meg bmeg... Ha ennyire érdekel a válasz (bár nem érdekel, csak puffogni jöttél ide, mert a való életben gondolom barátaid sincsenek akikkel erről beszélhetnél) akkor guglizz rá a megcsalás leggyakoribb okaira. Esküszöm hogy rengeteg cikk van erről a neten.
Elmondom az én sztorimat, lehet fújjogni, csak azért h nem minden fekete és fehér...
16 éve vagyok a férjemmel, abból 11 házasság, született egy gyerekünk is, én nagyon szerelmes voltam belé, ő az évek alatt olyan szinten eltávolodott tőlem h belebetegedtem. Szó szerint. Külső szemmel ez egy tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, kuty macska, ház, kocsi minden... de amit én az évek alatt megéltem, mellőzöttséget közönyt nem kívánom senkinek... sosem csaltam meg a 16 év alat... aztán besokalltam, elengedtem, elmúlt a szerelem. Beletörődtem h boldogtalanul élem az életet, a gyerek miatt nem léptem, nem is akartam. Aztán az életembe jött egy másik férfi... visszaadta az életkedvem, az önbizalmam, újra boldog voltam. Na ez már gyanús volt... rájött a férjem... igaz megcsalás nem történt, ismerkedés fázisban jött rá. Azóta a férjem 180 fokot fordult, szeret imád, mindent bán, mondhatni minden tökéletes, olyan mint amire évekig vártam és semmit nem kaptam belőle. Hihetetlen de már nem elég. Számomra is. Nem bírom elengedni a másik férfit, kell nekem, beleszerettem. A férjem már elérte h elmúljon a szerelem, nem tudom érezni. És igen, meg fogom tenni a másikkal ha alkalom adódik rá, többször is, a férjem mellett mert kell. Ezt az érzést nem tudom elengedni. Ge,ci vagyok? Lesz,arom. Szeretnék boldog lenni. Szívem szerint válnék is a másik miatt, de neki is párkapcsolata van, sőt, jóval fiatalabb nálam. De szeretem, és ennyi szar után jár nekem, nem érdekel ki mit gondol.
"szerinted ez a megnyilvánulás helyénvaló volt?"
Kérlek ne, ez már nagyon szánalmas és gyerekes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!