Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megírni egy csajnak, hogyha akarna találkozni, akkor szakítana rá időt? Vagy ilyenkor minden mindegy? Ezt miért csinálják a nők?
Ismerkedem egy lánnyal, akivel lassan 10 napja volt az első és eddigi egyetlen randink. Múlt vasárnap mondtam neki, hogy találkozhatnánk a következő napokban megint. Erre elkezdte így tételesen sorolni, hogy "hétfőn dolgozom, kedden a kutyámat fotózzák délután, szerdán buliba megyek, csütörtökön boltba..." stb. Hogy ezek miatt nem ér rá egyik nap sem. Minden napra mondott 1 db programot, de olyanokat is, amiknek semmi köze ahhoz, hogy délután vagy este van-e egy pár óránk egymásra. Mintha direkt azt kereste volna, hogy ne találkozzunk. Már máskor is jártam így. Akkor egy másik lány 3 hétig hülyített az első találka után, de ő is ugyanígy mindig benyögte, hogy "ma ezt csinálja, holnap amazt...". Mintha egyetlen programot lehetne tervezni egész napra és ha mondott valamit, azzal el van intézve hogy miért nem ér rá aznap egész nap. Véletlenül mindkét csaj mellékesen részmunkaidőben dolgozik, 6 órában, ami a gyakorlatban úgy néz ki hogy heti 3 napot dolgoznak 8 órában, tehát nem a munka nyomja agyon őket. Napi néhány üzenetet folyamatosan váltunk azóta is.
Csak nem értem ezt miért kell csinálni? Ha nem tetszettem neki, akkor miért nem tudja azt mondani, hogy bocs, nem akarok veled ismerkedni/találkozni már? Húzza, rabolja az időmet és hiteget.
Ha van eszed es tartásod, akkor nem csinalsz magadból hülyét. Nem o az egyetlen hal a tengerben.
Learazott! Nem látod most tenyleg?? En se vagyok mindig egyenes,ha nem akarom megbántani a sracot. Elofordul,hogy Ugyanígy átlátszó kifogásokat gyártok.
Ha kell a szenvedés, akkod hajra! Magyarázd be magadnak,hogy biztos akar talizni... “csak most epp” ez meg az van!
Legyel ferfi es ne uzengess neki egy újabb szanalmas elköszönő üzenetet! En ezutan főleg hátam közepére se kivannalak mar!
Köszönöm a válaszokat!
5. Jó tudni, hogyha valaha f*@sz akarok lenni a nőkhöz, akkor nem kell majd bűntudatot éreznem.
Te meg mész még utánuk és megalázkodsz, azok meg jót röhögnek rajtad.
Gondolom görcsösen akarsz már valakit, és azt se akarod felfogni ami egyértelmű.
Ne a miérteket keresd, hanem azt értsd meg, hogy nem kellesz nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!