Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tisztába vagyok, hogy mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztába vagyok, hogy mindent elveszítek ami számít, de mégis nem hagy nyugodni valami de miért?

Figyelt kérdés

2,5éve vagyok együtt barátnőmmel, és a kapcsolatunkat tökéletesnek mondanám. Nem vitatkozunk, minden tökéletes, azonos világnézetünk van, tényleg minden rendben van. Hónapos szinten barátokkal össze szoktunk rázódni iszogatni, beszélgetni stb. Az egyik barátomnak a húgával beszélgettünk minden alkalommal jókat, de csak az ilyen napokon, ezen kívül semmi. 1év telt el amióta így ritkán beszélgetünk, néha barátnőm is eljön velem, de olyankor a lány akiről szó van nem jön. Először furcsáltam, aztán legutóbb mikor egyedül mentem ismét ott volt, és kiderítettem mindent, szándékosan nem jött, és meg is van ennek az oka. Flörtöltünk, simogatta a lábam, megfogta a kezem titokba, és kettesben többször mondogatta hogy miért vagyok kapcsolatban és ilyen helyes, hogy nagyon kíván stb. Egy modell lányról van szó, alig bírtam ellenállni de megtettem. Megmondtam neki hogy mindent elvesztenék ha megtenném, és ez így is van. Megértette, de egyszerűen mindketten belül akartuk egymást, flörtölt tovább ezt kihasználva. Vége lett az estének azóta szokásunkhoz híven semmi kommunikáció. Azt szeretném megtudni tőletek, hogy miért születtem ilyen nyomorultnak, és gyengének, hogy megtudja inogtatni egy tényleg gyönyörű lány a kapcsolatom az igazi szerelmemmel? Miért van bennem ez a férfias ösztön, hogy legbelül ha nem lenne mit vesztenem, félreléptem volna? Hogy tudom ezt a szex tapasztalat iránti vágyamat semlegesíteni. 20as éveim közepén járok, és ez az érzés, hogy más lányokra is kíváncsi vagyok szex téren egyszerűen egyre csak erőssödik bennem. De én ezt nem akarom, egyszerűen nem szabad. Az igazival vagyok együtt jelenleg, de miért mégis mi a fenéért inog meg a kapcsolatom a barátnőmmel egy ilyen esetben. Ezzel csak én vagyok így? Ha megteszem, bűntudatom lesz, lehet hogy kiderül, lehet én nem bírnék a szemébe nézni, nem tudom, de ha meg nem teszem meg, lehet később megbánom vagyis folyamatosan bennem lesz hogy miért nem tettem meg. Nekem barátnőm a második, neki meg én az első, úgy érzem korán találtam rá, és mostmár ha rosszul döntök elveszítem őt egy életre és azt nem akarom mert őszintén szeretem a lelkét, szívét, őt magát!

Ti mit tennétek? Tudom mi a jó döntés, de miért nem tudom csak simán azt választani?

2021. júl. 19. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Én meg megbeszélném vele, hogy értse meg, a barátnőmet nem fogom megcsalni, fejezze be. Ha kell erőt vennék magamon és kevésbé finoman is a tudtára adnám, hogy hagyjon békén. Aztán könnyebb lesz, ha lekopik, elfelejted idővel.
2021. júl. 20. 09:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nem gondoltam volna, hogy egy weboldal ennyit segít rajtam. Kedves 11.válaszoló, a te válaszodat külön köszönöm, úgy érzem te teljesen átlátod, átérzed a helyzetemet. Nem tudom, hogy szerelmes lettem e a másik lányba is, remélem nem. És igazad van, tényleg rajtam múlik minden. Csak úgy félek az öregedéstől, hogyha egyszer a mostani kapcsolatom elmúlna, soha nem adódik újra lehetőségem, sőt ha most hűséges maradok soha nem lesz ilyen lehetőségem mégegyszer, viszont ha hűséges maradok, akkor folytathatom a nyugodt életem, de lehet mindig bennem marad hogy mi lett volna ha. Nehéz helyzet, köszönöm az átérzésed.
2021. júl. 20. 10:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak mosolygok azon hogy 20 évesen félsz az öregedéstől,

ez cuki... :-))

Még előtted az egész élet,innentől lesz igazán izgalmas,

sőt,majd 30-35 felé leszel igazán érett férfi csak.

Rengeteg hasonló szituáció lesz még nyugalom,rossz hírem az,hogy akkor sem lesz könnyebb eldönteni majd hogy mi a helyes döntés...

2021. júl. 20. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, ha nem leszel alkesz, slampos, stb, akkor 30 után jönnek a nagy kihívások....🤭🤭🤭
2021. júl. 21. 06:54
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

Sztem nem ártana kiélni magad. Így nem lehet kaocaolatban lenni hogy minden utszélire csorog még a nyálad, hanem csak azután mikor megvolt már kvázi mindenki es akkor jön a nagy ő es beledcsap mint villám. Vele ha kezd is a kapcsolat szerelembol szeretetté alakulni meg stb akkor már benned lesz az a "nyugalom", ami mellette tart.

Ellenkezo esetben soha nem lesz benned meg ez a "nyugalom".hogy más nem kell.

2021. júl. 21. 07:19
 16/19 A kérdező kommentje:
15.válaszoló, le értékelték a hozzászólásod, de valamiért én is így érzem, túl korán lett meg az igazi, és a tapasztalat iránti vonzalom ami a nyugalmat megszakítja nincsen meg. És ha ez egész életemben bennem lesz és lesznek holtpontjaim akkor nem lesz jó vége. Viszont egyszerűen ha megteszem akkor az életemnek lőttek mert még egy ilyen lányt aki ennyire szeret soha nem találok.
2021. júl. 21. 09:03
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem menj el pszichológushoz és kérd ki a véleményét. Nem veszíthetsz, és valószínűleg rávilágít majd az egészre, hogy jobban átlásd a helyzetet egy külsős szakember objektív véleményével.
2021. júl. 21. 09:26
 18/19 anonim válasza:
47%
Hali őszinte leszek! Valószinűleg még nem élted ki magad, tehát még úgymond nem duktál eleget, és ezt komolyan mondom. Mielőtt komoly kapcsolatod lenne, szerintem inkább kavarj több csajjal. VAGYpedig, add be ennek a csajnak hogy szakítottál a barátnőddel, és nézd meg akkor mitcsinál, ha otthagy akkor egyértelmű, ha nem hagy ott hanem ágyba akar vinni akkor meg te menj el:D
2021. júl. 21. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a kiélted magad duma, tök közhelyes. Van aki sosem tud parancsolni magának, van aki igen. Nyilván, izgat más lány is, ez később is így lesz. Nem mondom, hogy ragadj le a mostani csajodnál, de ha szereted maradj hű. Ha nem akkor sunyiba lehet csinálni.
2021. júl. 22. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!