Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ezeket a jeleket tapasztalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezeket a jeleket tapasztalom, valószínűleg megcsal a férjem?

Figyelt kérdés

- egyre többet túlórázik (munkájából kifolyólag szokott, de nem ennyit)

- néha hétvégén is dolgozik (ez is egyre gyakoribb)

- a telefonját mostanában többször nyomkodja

- egy dohánybolti vásárlás ami eddig 5 perc volt, most félórába is beletelik

- sokszor alszik a nappaliban (azzal az indokkal, hogy forgolódik, és engem nem akar felébreszteni)

- szex egyre ritkább, ha kezdeményezek, elutasít fáradtságra hivatkozva

- távolságtartóbb viselkedés, minden rossz, minden sz*r amit csinálok

Azt érzem, hogy van valakije. Tudom, valószínűleg rá kell kérdeznem, nincs más út, a telefonjába nem akarok benézni, szerintem szívrohamot kapnék, ha ott találnék valami részleteset, inkább tőle hallanám. Amúgy sem tudom a kódját. 18 éve vagyunk együtt, van egy lányunk is.

2021. júl. 12. 14:09
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
40: igen, fiatalabb 4 évvel
2021. júl. 13. 12:56
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
És te mennyi idős vagy, és a férjed?
2021. júl. 13. 13:35
 43/45 A kérdező kommentje:
Férjem 44, én 45.
2021. júl. 13. 13:40
 44/45 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell sok idő és könyörögni fog hogy vissza mehessen.Na akkor kell azt mondani hogy NEM!
2021. júl. 13. 15:40
 45/45 anonim ***** válasza:
85%
#44: Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy nincsenek jól sikerült második kapcsolatok, amikor a férfi a szeretője miatt válik. OK, elismerem, kevés férfi lép ki a házasságából, és az aki kilép, általában a szeretőjével cuccol össze, de azért nem mindenki szalad vissza a kísérlet után az aszonyhoz! Ez is olyan sztereotípia, mint egy csomó minden ezen az oldalon...
2021. júl. 13. 21:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!