Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ezeket a jeleket tapasztalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezeket a jeleket tapasztalom, valószínűleg megcsal a férjem?

Figyelt kérdés

- egyre többet túlórázik (munkájából kifolyólag szokott, de nem ennyit)

- néha hétvégén is dolgozik (ez is egyre gyakoribb)

- a telefonját mostanában többször nyomkodja

- egy dohánybolti vásárlás ami eddig 5 perc volt, most félórába is beletelik

- sokszor alszik a nappaliban (azzal az indokkal, hogy forgolódik, és engem nem akar felébreszteni)

- szex egyre ritkább, ha kezdeményezek, elutasít fáradtságra hivatkozva

- távolságtartóbb viselkedés, minden rossz, minden sz*r amit csinálok

Azt érzem, hogy van valakije. Tudom, valószínűleg rá kell kérdeznem, nincs más út, a telefonjába nem akarok benézni, szerintem szívrohamot kapnék, ha ott találnék valami részleteset, inkább tőle hallanám. Amúgy sem tudom a kódját. 18 éve vagyunk együtt, van egy lányunk is.

2021. júl. 12. 14:09
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Hát nem, nem mindegy 18 év után sem. Lehet, hogy valakinek mindegy, nekem nem az. A ház egyébként az enyém, így van hol laknunk a lányommal, az anyagiakat is meg tudom oldani talán, ha válásra kerül a sor.
2021. júl. 12. 15:13
 12/45 A kérdező kommentje:
Rákérdezek ma, megpróbálom összeszedni magam. A bizonytalanságot nem bírom.
2021. júl. 12. 15:18
 13/45 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon gyanús, hogy nincs hozzáférésed a gépéhez :/

Párom nagyon rühelli ha mások - még én is - belenéznek a telefonjába, de tudom a jelszavát, és regisztrálva van az ujjlenyomatom a telefonjához.

Párod egyértelműen rejteget valamit... azaz valakit.

2021. júl. 12. 15:32
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
meg.rádunt.
2021. júl. 12. 15:55
 15/45 anonim ***** válasza:
78%
Mindegy mar, hogy megkerdezed vagy sem. Ha azt mondja nincs senkije elhiszed? Nyilvan nem, mas se tenne a helyedben. Ha pedig oda a bizalom, akkor megdoglott a kapcsolat is. Pontosan az ellenkezojet kene tenned, ki kene talalni, hogy milyen feltetelek teljesulese utan lepsz ki a kapcsolatbol. Nem kell hozza bizonyitek. Ahogy mondani szoktam nem eleg csak artatlannak lenni. Annak is kell latszani. O most a legvaltozatosabb jeleit adja annak, hogy folyamatosan megcsal. A vilagban pedig egyszeruek a dolgok. Ha ugy nez ki, hogy megcsal, akkor biztos is lehetsz benne, hogy igen. Ez nem noi megerzes, egyszeruen ismered a parod es eszrevetted a jeleket.
2021. júl. 12. 16:16
 16/45 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, ha azt mondja, hogy nincs senki. Kell hogy oka legyen ezeknek a dolgoknak, és mi más? Valami olyasmivel fogok indítani, hogy én magam láttam őket, vagy hasonló. A reakciója úgyis elárulja szerintem. Persze félek a választól, de muszáj rákérdeznem.
2021. júl. 12. 16:27
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam ilyet. Azt mondtam, hogy a kollégám látta. Letagadta. Mivel tudtam hol járt, azt is elmondtam. Letagadta. Elkértem a telefonját, benne volt a wazeban a cím. Az csak véletlen volt szerinte, félrenyomott. Egyébként egy olyan helyről jött haza állítása szerint, amihez nem kell GPS neki. Később a másik fél is bevallotta a párjának miután szóltam neki, hogy balhé van nálunk. Azt mondta rá, hogy hülyeség. Pontosan mit vársz ettől? Mindent is le fog tagadni. Ha már megcsalni volt pofája, akkor egy kis hazugság simán belefér, mert elég nagy a tét, tudja ő is.
2021. júl. 12. 16:36
 18/45 A kérdező kommentje:
Valahogy ki kell ugrasztanom a nyulat a bokorból. Azt mégsem mondhatom csak úgy, hogy elválok tőle, ha azt sem tudom pontosan, mi történt. Nem a részletekre vagyok kíváncsi, inkább a miértekre. Túl akarok lenni ezen, szerintem összeszedem magam és ma eléállok.
2021. júl. 12. 16:40
 19/45 anonim ***** válasza:
77%

1)Nem biztos, hogy jó szöveg az 'én magam láttam őket', mert ha nem tudsz konkrétumot mondani- márpedig nem tudsz- akkor komolytalanná váliuk az egész és simán elő fogja adni, hogy fantáziálsz, alaptalanul vádaskodsz. Én 20 éve vagyok férjnél , ha ugyan ez lenne a szitu, mint nálad, akkor így csinálnám:Leültetni nyugodt körülmények között, látszólag sima relaxációs beszélgetés, majd bele a közepébe, miszerint látom a gyanús jeleket,és a bizonytalanság nagyon fáj nekem, ezért szeretném tudni, van-e szeretője vagy még csak keresi ill. még csak a vágy fogalmazódott meg? Innen logikusan arra tovább, amerre ő tereli a beszélgetést, de kérném a telefon, laptop megmutatását ill. magyarázatot a jelekre...

2)Nos, lehet, hogy a fentiek se tetszettek, de a mostani végképp nem fog: nálunk nekem van szeretőm, de nincsenek gyanús jelek, nem buknék meg a telefonnal, laptoppal, ismerőssel, semmivel. De szeretőm van. Magyarul: nem biztos, hogy megcsalás esetén vannak jelek ill. az se tuti, hogy a jelek valóban megcsalásra utalnak, lehet, hogy még csak az érzelmi hiány van, azt pedig a kettőtök viszonyának rendezésével lehet orvosolni...

3) 18 év után én becsuknám a szemem egyelőre, és megpróbálnám szembesítés nélkül rendezni a viszonyt onnan indítva, hogy hiányzik, többet szeretnék vele lenni, nem szívesen alszom nélküle, nagy a gyerek, használjuk ki a szabadságunkat, varázsoljuk vissza a szép napokat stb. És adnék időt ennek a változásnak, hiszen válhatsz fél év múlva is vagy szembesítheted azzal akkor újra, hogy a házasságotok már nem jó( és ekkor már tök mindegy, hogy van-e szeretője)

2021. júl. 12. 16:44
 20/45 anonim ***** válasza:
62%
19 vagyok, még egy dolog: több olyan házasságot láttam, ahol volt szerető a férfi oldaláról, de a feleségnek több esze volt, és legyőzte az indulatait. Nem szembesítette a férjet, hanem megmutatta, hogy lehetne otthon is más a dolog, tett is érte, hogy más legyen. ez egy friss vagy futó kalandnál gyakran lehet orvosság, de nagy önkontroll kell hozzá. Ha a feleségnek van szeretője, ott ez nem szokott működni, a férfi nem ennyire 'diplomatikus'.
2021. júl. 12. 16:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!