Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ezeket a jeleket tapasztalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezeket a jeleket tapasztalom, valószínűleg megcsal a férjem?

Figyelt kérdés

- egyre többet túlórázik (munkájából kifolyólag szokott, de nem ennyit)

- néha hétvégén is dolgozik (ez is egyre gyakoribb)

- a telefonját mostanában többször nyomkodja

- egy dohánybolti vásárlás ami eddig 5 perc volt, most félórába is beletelik

- sokszor alszik a nappaliban (azzal az indokkal, hogy forgolódik, és engem nem akar felébreszteni)

- szex egyre ritkább, ha kezdeményezek, elutasít fáradtságra hivatkozva

- távolságtartóbb viselkedés, minden rossz, minden sz*r amit csinálok

Azt érzem, hogy van valakije. Tudom, valószínűleg rá kell kérdeznem, nincs más út, a telefonjába nem akarok benézni, szerintem szívrohamot kapnék, ha ott találnék valami részleteset, inkább tőle hallanám. Amúgy sem tudom a kódját. 18 éve vagyunk együtt, van egy lányunk is.

2021. júl. 12. 14:09
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :c

De örülök, hogy kitudódott, később még rosszabb lenne. Nagyon helyesen tetted hogy kiraktad, erős nő vagy!

A gyerek még kicsi, vagy már idősebb? Utóbbinál már neki is egyszerűbb feldolgozni a helyzetet.

2021. júl. 13. 09:36
 32/45 A kérdező kommentje:

30: köszönöm, egyelőre még szerinem kb. sokkos állapotban vagyok, annyi mindent kell átgondolni, fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá... :(

sajnálom, hogy nálatok is hasonló volt, téged is elhagyott a férjed egy másik nőért? hogy tudtad feldolgozni?

2021. júl. 13. 09:36
 33/45 A kérdező kommentje:
31: 14 éves, most még alszik, élvezi a nyári szünetet... vár rám egy nagyon nehéz beszélgetés, ha felébredt, azt sem tudom mit mondjak...
2021. júl. 13. 09:38
 34/45 anonim ***** válasza:
87%
28as vagyok. Nekünk akkor derült már ki,amikor már kiszeretett a nőből,s vissza belém. Vele maradtam,mert szerettem. Te jártál jobban. Mégha most nem is így érzed
2021. júl. 13. 10:45
 35/45 anonim ***** válasza:
48%
34-es, meddig volt a nővel? Közben te is kipróbáltál mást?
2021. júl. 13. 10:59
 36/45 anonim ***** válasza:
#34: ha jól értem, a férjed beleszeretett másba, majd vissza beléd, és együtt maradtatok, mert Te is szeretted. De utrána nem lett már igazán kerek a világ? Ezért mondod, hogy a kérdező járt jobban?
2021. júl. 13. 11:00
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kérdező és bárkivel akivel megtörtént. Én gyerekként éltem át ezeket. Nagyon megtört, el sem tudom képzelni milyen lehet ez a szülő szemszögéből! Viszont le a kalappal előtted kedves kérdező mennyire érett, hideg gondolkodással álltál a dolgokhoz és kezeled! Nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban és kérlek, hogy ne add fel, ne csússz le a mélyre emiatt!! Kitartást❤️
2021. júl. 13. 11:04
 38/45 A kérdező kommentje:

35: Fél éve tart a viszonyuk. Nekem nem volt senki más a házasságunk alatt.

37: köszönöm, bár szerintem még tényleg nem fogtam fel igazán, olyan mintha egy filmet néznék, mintha ködös lenne a fejem, mintha nem is velem történne...

2021. júl. 13. 11:08
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Varhato volt, kitartast! Azert nehez hosszu kapcsolatokat fenntartani, mert az emberek onismerete a nullaval egyenlo. Igy barmilyen elethelyzet adodik, nem tudatosan allnak hozza, hanem sodrodnak. Minel fiatalabban jottetek ossze, annal inkabb. Masodikra jobbat szokott valasztani az ember.
2021. júl. 13. 12:21
 40/45 anonim ***** válasza:
36%
Fiatalabb a másik nő?
2021. júl. 13. 12:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!