Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket a jeleket tapasztalom, valószínűleg megcsal a férjem?
- egyre többet túlórázik (munkájából kifolyólag szokott, de nem ennyit)
- néha hétvégén is dolgozik (ez is egyre gyakoribb)
- a telefonját mostanában többször nyomkodja
- egy dohánybolti vásárlás ami eddig 5 perc volt, most félórába is beletelik
- sokszor alszik a nappaliban (azzal az indokkal, hogy forgolódik, és engem nem akar felébreszteni)
- szex egyre ritkább, ha kezdeményezek, elutasít fáradtságra hivatkozva
- távolságtartóbb viselkedés, minden rossz, minden sz*r amit csinálok
Azt érzem, hogy van valakije. Tudom, valószínűleg rá kell kérdeznem, nincs más út, a telefonjába nem akarok benézni, szerintem szívrohamot kapnék, ha ott találnék valami részleteset, inkább tőle hallanám. Amúgy sem tudom a kódját. 18 éve vagyunk együtt, van egy lányunk is.
Sajnálom :c
De örülök, hogy kitudódott, később még rosszabb lenne. Nagyon helyesen tetted hogy kiraktad, erős nő vagy!
A gyerek még kicsi, vagy már idősebb? Utóbbinál már neki is egyszerűbb feldolgozni a helyzetet.
30: köszönöm, egyelőre még szerinem kb. sokkos állapotban vagyok, annyi mindent kell átgondolni, fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá... :(
sajnálom, hogy nálatok is hasonló volt, téged is elhagyott a férjed egy másik nőért? hogy tudtad feldolgozni?
35: Fél éve tart a viszonyuk. Nekem nem volt senki más a házasságunk alatt.
37: köszönöm, bár szerintem még tényleg nem fogtam fel igazán, olyan mintha egy filmet néznék, mintha ködös lenne a fejem, mintha nem is velem történne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!