Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ezeket a jeleket tapasztalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezeket a jeleket tapasztalom, valószínűleg megcsal a férjem?

Figyelt kérdés

- egyre többet túlórázik (munkájából kifolyólag szokott, de nem ennyit)

- néha hétvégén is dolgozik (ez is egyre gyakoribb)

- a telefonját mostanában többször nyomkodja

- egy dohánybolti vásárlás ami eddig 5 perc volt, most félórába is beletelik

- sokszor alszik a nappaliban (azzal az indokkal, hogy forgolódik, és engem nem akar felébreszteni)

- szex egyre ritkább, ha kezdeményezek, elutasít fáradtságra hivatkozva

- távolságtartóbb viselkedés, minden rossz, minden sz*r amit csinálok

Azt érzem, hogy van valakije. Tudom, valószínűleg rá kell kérdeznem, nincs más út, a telefonjába nem akarok benézni, szerintem szívrohamot kapnék, ha ott találnék valami részleteset, inkább tőle hallanám. Amúgy sem tudom a kódját. 18 éve vagyunk együtt, van egy lányunk is.

2021. júl. 12. 14:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat rizikos, de van ra esely, hogy sikerul kiugrasztanod. Na nem ugy, ahogy gondoltad. Leulteted beszelni, elmondod miket tapasztaltal, majd kered, hogy oldja fel a telefonjat es a laptopjat, hogy korbenezhess. Ha van rajta kompromittalo dolog, akkor termesztesen azonnal megtagadja. Ha nincs, akkor feloldja. Tisztazd vele, hogy nem babra megy ki a jatek, ha nem oldja fel, akkor vege mindennek. Ilyenkor az ember azert elgondolkodik rajta, hogy az ego-ja er tobbet, vagy a parkapcsolata. Akar ezt is mondhatod neki. Ha semmi esetre sem hajlando feloldani, akkor nem kell tobb bizonyitek. Le fog torolni mindent, es holnap jonni fog, hogy na jo, megmutatom. Ez egyszeri lehetoseg, akkor es abban a pillanatban kell megmutatnia. Ha tavozott az asztaltol, akkor mar mindegy.
2021. júl. 12. 16:51
 22/45 anonim ***** válasza:
4%
Nem teljesen idekapcsolódik, de hány éves a lányod? Van barátja? 18 F
2021. júl. 12. 17:00
 23/45 anonim ***** válasza:
31%

Kérd el a telefonját. Ha szó nélkül, azonnal odaadja, bele sem kell nézned.

Ellenkező esetben kezdd el zsarolni valamivel.

2021. júl. 12. 18:22
 24/45 anonim ***** válasza:
62%
Meg sem kell kèrdezni ,mert egyértelmű.Kezdj el te is élni,mozdulj ki,vagy menj pasizni stb….az jót fog tenni.
2021. júl. 12. 18:57
 25/45 anonim ***** válasza:
89%
Inkább, de lehet, hogy csak a munkahelyén vannak gázos dolgok...
2021. júl. 12. 19:54
 26/45 anonim ***** válasza:
13%
NAhát, nőczikék, ide vezet a sok szappanopera nézegetés...
2021. júl. 12. 20:20
 27/45 anonim ***** válasza:
90%
Kb.olyan 99% hogy igen.
2021. júl. 12. 20:23
 28/45 anonim ***** válasza:
93%

Megkérdezted?

Ugyanezek a jelek voltak nálunk is,amikor megcsalt a férjem.

2021. júl. 13. 07:36
 29/45 A kérdező kommentje:

26: imádom, amikor ismeretlen, frusztrált és megkeseredett kommentelők a helyzet teljes ismerete nélkül jól megmondja a "tutit"...

Mindenkinek köszönöm, aki normális választ adott, leírom mi történt, hátha valaki később olvassa, és ilyen jelek vannak náluk is.

Este hazaért a férjem, egy üveg borral vártam, és kértem, hogy üljünk le beszélgetni egy kicsit. Furcsállta, de belement. Elmondtam neki, hogy úgy érzem, az elmúlt hónapokban teljesen eltávolodott tőlem minden téren, nem beszélgetünk már annyit, eltűnt az intimitás, kértem, hogy mondja el mi bántja, hátha meg tudjuk oldani. Nos, nem tudjuk megoldani. Mint kiderült, fél éve viszonya van egy kolléganőjével, akibe beleszeretett. Mivel sejtettem, hogy megcsalásról van szó, valamennyire felkészültem erre a válaszra, de nagyon szíven ütött. Kértem, hogy mondja el, hogyan jutottunk idáig, hiszen nekem sosem jelezte, hogy bármi gond lenne, változtatnunk kellene bármin. Azt mondta, ő sem érezte, hogy baj lenne velünk, persze eltelt 18 év, de alapvetően minden rendben volt. De ő szerelmes lett, és ez nem csak a szexről szól náluk. Meg akarja próbálni a nővel. Kértem, hogy pakoljon be egy bőröndbe amit szükséges és menjen el. Az estét az apjánál töltötte. Ha ő úgy döntött, hogy válni akar tőlem a nő miatt, akkor nem fogok kardoskodni, amúgy is fél éven keresztül a szemembe hazudott, ezt nem tudom elfelejteni, nem tudnék már bízni benne. Majd ha picit lehiggadok akkor átbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, meg az anyagiakat, de sajnos nagyon úgy tűnik, hogy 18 évnyi házasság megy a kukába.

Szóval aki ilyen jeleket tapasztal... készüljön fel erre.

Köszönöm mindenkinek.

2021. júl. 13. 09:22
 30/45 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom kérdező.Itt is hasonló volt a helyzet,és hidd el jobb lesz nélküle.Még ha most nem is úgy tűnik.Kezdj el élni!
2021. júl. 13. 09:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!