Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be, hogy megcsal?
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt, van egy 1 éves gyermekünk.
Pár hete megtudtam, hogy viszonyt kezdett egy 45 éves nővel. (Mi huszonévesek vagyunk) Szembesítettem vele, hogy tudok róla, de mindent tagad. Pedig az üzenetek alapján, amit láttam szerelmesek egymásba. Hiába kérem, hogy legyen őszinte és beszéljük meg felnőtt emberek módjára, de nem vallja be, váltig állítja, hogy engem szeret, és nem tenne ilyet, hiszen mi vagyunk neki a mindenei a gyerekkel. Szexuálisan is ugyanúgy közeledik hozzám. Látszólag jól működik a kapcsolatunk, de a szeretőjének is hazudik, azt állítja neki hogy rosszban vagyunk.
Sajnos ennek ellenére is reménykedem benne hogy ez egy múló dolog köztük, hiszen több mint 20 évvel idősebb nála a nő, és nem hiszem, hogy lenne ennek a kapcsolatnak közös jövője. Viszont jobb lenne, ha bevallaná és nyíltan tudnánk róla beszélni, és vagy együtt maradni, vagy ha vele szeretne lenni akkor szépen elválni és külön folytatni az életünket.
Szerintetek miért nem vallja be, hogy viszonya van, mire vár? Hogyan tudnám rávenni, hogy színt valljon?
Ez a szokásos " tudom, hogy megcsal,de hitelünk van" poszt.
Ha előre tudod, hogy nem hagyod el, miért akarod kipréselni belőle , amit úgyis tudsz?!
Nem engem kell meggyőzni, én válnék. De azért egy egyéves gyerek esetében az a kapcsolat, ami lehetne a gyerekével, nagyon nem ugyanaz, mint ami otthon lehet.(Azt se tudhatja, mit engednél neki.Valószínűleg max.heti pár órára számít, amit a felügyeleted mellett tölthet vele,mert ilyenkor még nem szokták engedélyezni az elvitelt.) Azt meg nem tudjuk, hogy a nővel milyen kapcsolata lehetne. Lehet, hogy a nőnek eleve van, és nem válna, vagy idegesítőek a gyerekei, vagy mit tudom én. Mindenesetre a férjednek a jelek alapján így kényelmesebb.
Valami miatt mégis ezzel a nővel volt,hiába öreg szerinted.Valamit jobban tud mint te.
A bizalom részedről elveszett, így semmi értelme. Amúgy nem kell az engedélye a váláshoz.
#17 Egy szóval sem írtam, hogy öreg :) Lehet jobban tud valamit, de az is lehet, hogy nem. Nyilván miután egy párnak gyermeke születik, kevesebb idő jut egymásra mint azelőtt. Ilyenkor a gyenge jellemű férfiak van, hogy elcsábulnak.
Igen, a bizalomnak végképp annyi.
Bocsánat, úgy írtad hogy idős nő.
Ti nagyon korán elköteleződtetek és már gyerek is van. Gondolom a párod meg hajtja a vére.
Azt úgy értettem, hogy "ilyen idős nő" tehát, hogy 45 évesen gondolom már nem vállalna gyereket.
Igen, ezt jól látod, fiatal még, hajtja a vére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!