Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be, hogy megcsal?
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt, van egy 1 éves gyermekünk.
Pár hete megtudtam, hogy viszonyt kezdett egy 45 éves nővel. (Mi huszonévesek vagyunk) Szembesítettem vele, hogy tudok róla, de mindent tagad. Pedig az üzenetek alapján, amit láttam szerelmesek egymásba. Hiába kérem, hogy legyen őszinte és beszéljük meg felnőtt emberek módjára, de nem vallja be, váltig állítja, hogy engem szeret, és nem tenne ilyet, hiszen mi vagyunk neki a mindenei a gyerekkel. Szexuálisan is ugyanúgy közeledik hozzám. Látszólag jól működik a kapcsolatunk, de a szeretőjének is hazudik, azt állítja neki hogy rosszban vagyunk.
Sajnos ennek ellenére is reménykedem benne hogy ez egy múló dolog köztük, hiszen több mint 20 évvel idősebb nála a nő, és nem hiszem, hogy lenne ennek a kapcsolatnak közös jövője. Viszont jobb lenne, ha bevallaná és nyíltan tudnánk róla beszélni, és vagy együtt maradni, vagy ha vele szeretne lenni akkor szépen elválni és külön folytatni az életünket.
Szerintetek miért nem vallja be, hogy viszonya van, mire vár? Hogyan tudnám rávenni, hogy színt valljon?
Teljesen mindegy hány éves a nő.Neked fogadott hűséget, közben meg átvert hazudott szervezkedett mögötted, akkor nem érdekelte a családja.Ha most elnézed ezt, azzal zöld utat adsz a többi megcsalásra is.
Csak akkor maradj vele, ha ezt el tudod fogadni hogy mindig lesz melletted más.
5 év az még semmi... Még a nagyon boldog szakaszban kellene lennetek, de ő már most félredug.
Igen, igazatok van. Szívem szerint véget vennék ennek a kapcsolatnak, de közös gyerek, közös lakás, közös hitel, így nehezebb sokkal.
Azért szeretném, hogy bevallja, hogy tudjuk beszélni, mert így hallani sem akar a válásról, hiszen azt állítja, hogy én csak kitalálom, hogy megcsal. Így meg azt mondja ok nélkül akarom elhagyni, de egy váláshoz kell egy-két kompromisszumot kötni, ezért szeretném rábírni arra, hogy bevallja a hűtlenségét és nyíltan tudnánk beszélni róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!