Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek letezik fiu lany baratsag? Mi a megoldas a szakitas?
Nem reg vagyok egyutt a parommal, de kiderult hogy neki csomo fiubaratja van, megkerdeztem az ismeroseim de nagyjabol 10/9 szerint nem letezik.
Nyilvan nem szeretnem korlatozni, es nincs is jogom hozza, de nagyon zavar es megmondom oszinten kinottem ebbol a jatszmazasbol es semmi lelekenergiam csalodni...
Persze azt mondja, hogy ez mas mert regota ismeri oket, de ugy erzem reszemrol megmergezi a kapcsolatunkat majd. Lehet csak en reagalom tul, de nekem ez uj szituacio.
Szerintetek van igy ertelme folytatni? Vagy szakitsak?
30/F es 22/L
Lehet, hogy szerinte létezik. Ettől függetlenül a fiúk egy része biztos levarrná, ha lehetősége lenne.
Az a kérdés, hogy ő ad -e lehetőséget rá! Ha egy cicázós bővérű csajjal akadtál össze, akkor hamar beszakad a jég.
Nekem volt ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatom. Eleinte semmi gond nem volt azzal, hogy páromnak sok női barátja volt, de amikor megláttam a szexchatelésüket..fájt.
Ha már most úgy érzed, hogy nem tudsz megbízni benne, akkor jobb az elején lezárni.
"Viszont ha te rosszul érzed magad emiatt akkor még most szakíts vele mert egy túlságosan féltékeny pár miatt nem fogja eldobni a barátait."
Az a baj, hogy az ilyen emberek akkor is bőven találnak féltékenykednivalót, ha a párjukat az ismerősi körben is és munkahelyen is csupa azonos nemű veszi körül.
Ha régi barátok, én nem aggódnék. Ha akart volna, már összejött volna velük.
De láthatóan téged ez zavar és zavarni is fog. Úgyhogy szerintem kár ezt húzni, nem fogsz tudni megbékélni a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!