Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés

kb fél éve szakítottunk másfél év után a barátommal,viszont haveri/baráti alapon nagyon jó kapcsolatot ápolunk mert jobban ismerjük egymást mint pl 2 barátnő és mindent megtudunk beszélni egymással ha gondunk van vagy tanács kéne stb..

meg volt beszélve hogy nyáron párszor lemegyek mert a haverjaival is nagyon jóba lettem és együtt iszogatunk vagy beülünk valahova ilyesmi...

viszont kb két hete van barátnője megint és ő nagyon féltékeny rám amiért ilyen jól elbeszélgetünk (ami ha belátom lehet engem is zavarna), a srácban bízik csak bennem nem mivel nem ismer,de esélyem sincs megbeszélni vele hogy nincs köztünk semmi mert az exem fél hogyha mi egy társaságba keverednénk abból baj lenne mert tényleg nagyon féltékeny a lány...

így tehát lőttek az összejöveteleknek,tehetek ez ügyben? szerintetek valamit vagy törődjek bele? 18/L

2012. jún. 2. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg szereted az exed mint barátot, nem teheted tönkre a kapcsolatát.. Maradj a háttérben. Nehéz, de ennyit tegyél meg.
2012. jún. 2. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Téged komolyan az érdekel, hogy valaki más mit gondol rólad?
2012. jún. 2. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:

én leakadnék róla, jobb a békesség.

úgyis fog keresni előbb-utóbb magától ;)

2012. jún. 2. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak azért is elmennék. Nehogy már majd egy féltékeny csaj mondja meg hova és mikor mehetsz a saját barátaiddal:"D ez még viccnek is rossz!
2012. jún. 2. 21:33
 5/5 anonim válasza:
Hogyha ez a lány ennyire féltékeny, és te nem adtál rá nyomós okot, akkor mindez az ő önbizalomhiányából fakad. Ha szeretné magát, értékelné magát mint nőt, embert, akkor nem tartana attól, hogy a pasija esetleg összehozna veled valamit. De ha tényleg a normálisnál is intimebb kapcsolatot ápolsz a sráccal, akkor tudod, hogy te vagy a hunyó és hogy mit kell tenned..
2012. jún. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!