Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Van erre megoldás?
kb fél éve szakítottunk másfél év után a barátommal,viszont haveri/baráti alapon nagyon jó kapcsolatot ápolunk mert jobban ismerjük egymást mint pl 2 barátnő és mindent megtudunk beszélni egymással ha gondunk van vagy tanács kéne stb..
meg volt beszélve hogy nyáron párszor lemegyek mert a haverjaival is nagyon jóba lettem és együtt iszogatunk vagy beülünk valahova ilyesmi...
viszont kb két hete van barátnője megint és ő nagyon féltékeny rám amiért ilyen jól elbeszélgetünk (ami ha belátom lehet engem is zavarna), a srácban bízik csak bennem nem mivel nem ismer,de esélyem sincs megbeszélni vele hogy nincs köztünk semmi mert az exem fél hogyha mi egy társaságba keverednénk abból baj lenne mert tényleg nagyon féltékeny a lány...
így tehát lőttek az összejöveteleknek,tehetek ez ügyben? szerintetek valamit vagy törődjek bele? 18/L
én leakadnék róla, jobb a békesség.
úgyis fog keresni előbb-utóbb magától ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!