Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők 24 - 25 nektek van idős szeretőtök? 52 éves ? vagy alatta?
#5 hp, hallottál arról, h “ageizmus”???
F 110+
23 éves voltam amikor összejöttem a 25 évvel idősebb pasimmal.
A legjobb pasi volt életemben, gyakorlatilag minden szempontból - kivéve egyet, hogy nős. De így is szerelem lett belőle.
2 év alatt, amíg együtt voltunk, egyszer sem jutott eszembe hogy a háza környékére menjek...
Van. Én 23 vagyok Ő 44 éves. Így leírva soknak tűnik, de mivel egy izmos szálkás adonisz 33nak se néz ki.
Zavarja, hogy van párkapcsolatom. Meg is mondta, hogy egy jellemtelen kis patkány vagyok amiért megcsalom a palimat.
Amikor vele vagyok, akkor a mennyországba repít engem. Nem csak szexuálisan, hanem máshogyan is, nagyon jó vele, mellette igazi nő tudok lenni.
De párkapcsolatra nem kellenék neki.
Sosem voltam még hozzá hasonló állattal együtt:)
#8 Tök jó fej vagy! Nem az életkoron lovagolsz.
A zsidórámpán volt az, hogy a 40 felettiek többnyire “balra” küldettek”
Attól még lehet vonzó valaki, h 44 y/o male. v female. Én 45 vagyok és nagyon kedvelek egy 48 éves nőt. Nem járunk, de nagyon jó fej, és 37-nek sem tűnik. De nem is fikázom le a mai 20 éveseket. Biztos ott is vannak tök jó fejek, nem az ő hibájuk, h összeomlott a közoktatás (ezért is járatom magánsuliba a lányom, még ha össze is kell húzni a derékszíjat emiatt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!