Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire nincs önértékelésük a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincs önértékelésük a nőknek?

Figyelt kérdés

Ma reggel a buszmegállóban álltam, ahol végig hallgattam egy pár veszekedését.

A nő féltékenykedett a pasijára mert az megcsalta, és számonkérte, hogy miért?

Mire egyszer csak a nő odavágja neki, ha ennyire k-rva kell neked, akkor miért nem szóltál, én is k-rvásan öltözködtem volna.

Ez már nekem is megalázó volt, pedig csak végighallgattam.

Erre a pasija kivette a csaj kezéből a telefont, majd földhözvágta.

A nőnek meg valahogy az jött le, hogy féltékenykedik a pasija :D Nem kellet 15 perc és már a karjába borult és csókolgatta.

2021. jún. 24. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
#10: nem, hanem azért "kell általánosítani", mármint a magadfajtáknak, mert mindösszesen ennyire futja az amúgy sem túl bőséges szellemi kapacitásotokból.
2021. jún. 24. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Nekem tetszik h ilyenek a nők. Elég önző farok vagyok, és a csajok vezetőnek, meg magabiztosnak látnak. Nem is tudják megítélni a személyiségemet, de vonzódnak hozzám. Örülök h nem egy puhapöcs vagyok. A nőknek kell a büntetés, nem kell kedveskedni, lent van az önbizalmuk, belül kérlelik hogy mondd meg nekik őszintén ha elcsesztek valamit, mert át akarják élni a megbánást. Ha mindent megbocsátasz, akkor olyan mintha leszarnád őket.
2021. jún. 24. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12: na, befutott a Nagy Nőismerő is...
2021. jún. 24. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
13 :D
2021. jún. 27. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Az vagyok. Ismerem őket, sokat tanultam róluk, tapasztalati úton is.
2021. jún. 27. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:

13.

Na őt összeengedném egy arénában azzal a "hölggyel" az oldalról aki minden kérdés alá (amikor épp itt jár) - ha oda tartozik, ha nem - beírja, hogy minden férfi görény és a '80-as évek kabaréira jellemző retorikával él a férfiak jellemzése idején, ami manapság szerencsére egyre inkább visszaszorul a falvakba és a városi bunkók közegére.

2021. jún. 27. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!