Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ítéltetek meg rosszul egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ítéltetek meg rosszul egy ilyen embert és gondoltátok sikertelennek, pedig nem volt az ?

Figyelt kérdés

Hogy azt hittétek, hogy olyan előnytelen külsejű, és helyzetű, iskolázatlan ember, hogy a nők bottal sem piszkálnák meg és miután megismeritek derül ki, hogy van csomó titkos szexkapcsolata, különböző házas nőkkel, szinglikkel, stb

Én nőként jártam így, hogy hosszú ideig elhittem, hogy az adott pasi sikertelen

Bizonyos értelemben az volt, mert a nők nem akartak vele komoly kapcsolatot, de tömették vele magukat

2021. jún. 23. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az összes nős pasi, aki rám hajtott eléggé átlagos külsejű vagy éppen semmilyen, pocakos, korosodó férfi volt. És aktívan szeretőztek.
2021. jún. 23. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Mond csak mi értelme ezeknek a kérdéseknek? Csak azért, mert beleírod a kérdésbe, hogy "nő vagyok", a szövegből meg a stílusból ugyan úgy kibukik az incel lúzerség.
2021. jún. 23. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Mondd csak, két d-vel, mert felszólító mód.
2021. jún. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!