Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg tud változni egy pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tud változni egy pasi, aki a nőzéshez szokott ?

Figyelt kérdés

Aki folyton társkeresőzik, újabb és újabb nőket vesz fel, régieket is tartja, ha kapcsolatban van, akkor meg titokban teszi, ha elkapják azt mondja, hogy a nő hibája, mert elhanyagolta.’

Ki az a nő, aki mellett változni tud? Valami bomba szexi csaj?

2021. jún. 23. 07:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tudja megváltoztatni, hidd el...
2021. jún. 23. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni. Nem tudja bomba nő se megváltoztatni. Ismerek egy pontosan ilyen pasit. Hiába volt szép és jó felesége folyamatosan megcsalta titokban, ha kiderült a nő hibája volt, mert szerinte elhanyagolta. Aztán összeköltözött mással, akit a nagy ő-nek gondolt. Őt is megcsalta folyamatosan titokba. Teltek az évek, ismét másik nővel költözött össze, akit az igazinak gondolt, egy eddigieknél idősebb nő volt, néhány hónap múlva észrevette, hogy megcsalja a pasi titokban. Szakítottak és így megy tovább a dolog. Pedig a pasi már 42 éves. Ugyan úgy tartja az ismerősei közt a régi nőit is és az újabbakat is, társkeresőzik. És ha kiderül bármi mindig azt mondja a nő hibája, hogy elhanyagolta. Nekem például azzal magyarázta ki magát, hogy azért az én hibám a megcsalás, mert megszülettem. Mert, ha nem születek meg és nem ismerem meg, akkor esélye se lett volna megcsalni engem.
2021. jún. 23. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
12-nem azért, de ti választotok ilyen hülyéket :D
2021. jún. 23. 21:51
 14/19 anonim válasza:
60%
Nem változtathatsz. Ne nézz körül! 25/l
2021. jún. 24. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha igazán beleszeret valakibe, akkor meg tud.
2021. jún. 24. 12:55
 16/19 anonim válasza:

15/

'Hogy beleszeressen a testbe, kinézetében'

2021. jún. 24. 14:55
 17/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Élő példa vagyok, hogy a legnagyobb szoknyabolond tökét is el lehet kapni annyira, hogy rá se nézzen más nőkre. És nem a legszebb nő kell ehhez, hanem aki a legszebbé tudja tenni az életét.
2021. jún. 24. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Biztosan meg lehet mert én pontosan ez a típus voltam.

Megszuletet a fiam és és teljesen megváltoztam.

Most már jelenleg én vagyok az aki család centrikus és én vagyok az is akinek meg kell bocsátani azt hogy a barátnője aki a gyereke anyja megcsalta.

Egy hatalmas igazság van: addig vagy felül ameddig izgalmas vagy és érdekes addig te diktálsz ha unalmas lettél akkor már az érdeklődés is alábbhagy

2021. jún. 27. 11:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen meg tud. 42 évesen nősültem, előtte két végén égettem a gyertyát, minden lehető fantáziámat kiéltem. Aztán találoztam valakivel akiért érdemes volt megváltozni. Ennek 7 éve és egyszer sem jutott eszembe, hogy elkezdjek jobbra-balra nézelődni.
2022. szept. 27. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!