Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tud változni egy pasi, aki a nőzéshez szokott ?
Aki folyton társkeresőzik, újabb és újabb nőket vesz fel, régieket is tartja, ha kapcsolatban van, akkor meg titokban teszi, ha elkapják azt mondja, hogy a nő hibája, mert elhanyagolta.’
Ki az a nő, aki mellett változni tud? Valami bomba szexi csaj?
Kérdező, van egy ilyen pasid. És most azt képzeled, hogy majd melletted meg fog változni.
Nem, nem fog megváltozni. Ez csak a szokásos női ábránd, hogy "majd én megváltoztatom, mert én aaaaaannyira szeretem, olyan sok jót fogok neki adni". Egyesek iszákos férfiakkal játsszák ezt, te meg egy hűtlenkedővel.
Nem akarok en senkit megváltoztatni.
A kérdés az volt, ha ráakad egy ilyen egy random szép nőre ( nem magamra értek mindent) akkor fog e változni?
Volt kollégámnak a felesége nem csak gyönyörű, de okos, házias, kedves, talpraesett, már szinte tökéletes. Arra hivatkozva csalta meg, hogy mellette kevésnek érzi magát, bezzeg a trampli, buta szeretője mellett ő lehetett az okos, erős, és jóképű férfi.
Vond le a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!