Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek? Ti mit tennetek, ha ilyesmi derulne ki?
A legjobb baratnom tortenete, csak erdekel, hogy ki mit gondol errol.
18 evesen kikezdett vele egy nala jo par evvel idosebb ferfi, aki egy honappal elotte kotott hazassagot. Nem vedem, de a baratnom elegge naiv volt akkoriban es meg most is annak mondanam. Par hetig osszejart ezzel a foszerrel. Elvileg csak oral volt.
A baratnom azt mondta a palinak, hogy egy nap majd szeretne gyereket es remeli, hogy fiu lesz az elso, mert van egy nagyon ritka es kulonleges ferfi nev, amit szeretne neki adni.
A pali kikonyorogte, hogy mondja el neki, hogy mi az a nev...Elmondta neki, de megeskedte, hogy senkinek nem mondja el. Amugy tenyleg nagyon egyedi nev es korabban nem is hallottam rola.
Ra par hetre a baratnom megszakitotta az urgevel a kapcsolatot.
Ket evre ra, a palinak fia szuletett es hat ezt a ritka kulonleges nevet kapta. Kb. ugy esett ki, hogy a pali szeretoje adta a gyerek nevet, amin a baratnom elegge felhaborodott.
Tegnap ota ezen agyalok, hogy mennyire undorito az ilyen. A megcsalas is az, de kepzelem, hogy erezne magat a felesege, ha tudna, hogy a fia neve a szereto fejebol pattant ki.
A baratnom is hibazott ez teny, de en ezt az egeszet akkor sem tudom felfogni.
Nem is tudom, hogy mihez kezdenek, ha pl: Hendriknek neveznem a fiam (csak egy pelda) , mert a ferjem ragaszkodik hozza..aztan egy par evre ra kiderulne, hogy hogy is jott ez a nev...Kb. amikor csak kimondanam a nevet, mindig eszembe jutna, hogy milyen gerinctelen dolgot tett a ferjem.
Nyilvan nem fogja megtudni, mert a baratnom nem fog bosszut allni, en pedig nem is ismerem oket.
Tudom, egy nev...Ti mit gobdoltok errol?
Latom egyesek utat tevesztettek, ami a kerdes ertelmezeset illeti.
Akkor kerdem igy:
Hogy reagalnal arra, ha kiderulne, hogy a fiad nevet kvazi a ferjed volt szeretoje adta?
12!
Te is tudod hogy nem ez történt, felesleges ezen rugózni ;)
De engem akkor sem zavarna. Nem a nő adta neki a nevet, hiszen nyilván nekem is tetszett az adott név, különben nem adtam volna azt.
12#
Mit érdekel téged a barátnőd és a volt pasijának története? Nagyon nem értem az embereket hogy mit tudnak rugózni mások életén. Neked nincs magánéleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!