Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek? Ti mit tennetek, ha ilyesmi derulne ki?

Figyelt kérdés

A legjobb baratnom tortenete, csak erdekel, hogy ki mit gondol errol.

18 evesen kikezdett vele egy nala jo par evvel idosebb ferfi, aki egy honappal elotte kotott hazassagot. Nem vedem, de a baratnom elegge naiv volt akkoriban es meg most is annak mondanam. Par hetig osszejart ezzel a foszerrel. Elvileg csak oral volt.

A baratnom azt mondta a palinak, hogy egy nap majd szeretne gyereket es remeli, hogy fiu lesz az elso, mert van egy nagyon ritka es kulonleges ferfi nev, amit szeretne neki adni.

A pali kikonyorogte, hogy mondja el neki, hogy mi az a nev...Elmondta neki, de megeskedte, hogy senkinek nem mondja el. Amugy tenyleg nagyon egyedi nev es korabban nem is hallottam rola.

Ra par hetre a baratnom megszakitotta az urgevel a kapcsolatot.

Ket evre ra, a palinak fia szuletett es hat ezt a ritka kulonleges nevet kapta. Kb. ugy esett ki, hogy a pali szeretoje adta a gyerek nevet, amin a baratnom elegge felhaborodott.

Tegnap ota ezen agyalok, hogy mennyire undorito az ilyen. A megcsalas is az, de kepzelem, hogy erezne magat a felesege, ha tudna, hogy a fia neve a szereto fejebol pattant ki.

A baratnom is hibazott ez teny, de en ezt az egeszet akkor sem tudom felfogni.

Nem is tudom, hogy mihez kezdenek, ha pl: Hendriknek neveznem a fiam (csak egy pelda) , mert a ferjem ragaszkodik hozza..aztan egy par evre ra kiderulne, hogy hogy is jott ez a nev...Kb. amikor csak kimondanam a nevet, mindig eszembe jutna, hogy milyen gerinctelen dolgot tett a ferjem.

Nyilvan nem fogja megtudni, mert a baratnom nem fog bosszut allni, en pedig nem is ismerem oket.

Tudom, egy nev...Ti mit gobdoltok errol?

2021. jún. 22. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, mintha a kislányát a szeretőjéről nevezte volna el.
2021. jún. 22. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a gyerek neve a legkisebb probléma.
2021. jún. 22. 10:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát ez ilyen bicaj...

Tényleg a névválasztás a legkisebb gond

2021. jún. 22. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek.. Remélem a gyerekével normális lesz a pasi.

De amúgy nem is értem miért mondta el neki, eleve alig ismerte, és még felesége is volt.

2021. jún. 22. 11:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak azert merult fel bennem a kerdes, mert ugy elgondolkodtam, hogy oke..nalam az ilyen pasi instant lapat..es ugye szegeny gyerek. Magamat ismerve, engem ez annyira bantana, hogy meg is valtoztatnam a gyerek nevet (ha lehetseges egyaltalan)
2021. jún. 22. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Miért derülne ki? Oke, párszor leszopta. Félrelépett a csávó, nagyon nem szép dolog. De hogy derülne ki, hogy tőle jött a név? Hogy bizonyitaná be? Sehogy:D
2021. jún. 22. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, tudok durvábbat! A nő a leszbi szeretőjéről nevezte el a kislányát. (a csaj titkolt biszex volt)
2021. jún. 22. 12:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha ez lett végül a gyerek neve, akkor valószínűleg a feleségnek is megtetszett. Én ezt nem gondolnám ennyire túl.
2021. jún. 22. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Becsapottnak érezzük magunkat,igaz? Csak orál volt, aha,hát az semmi,

olyan mintha tüsszentenél,természetes dolog... Ribik mindenütt,és még buták is mint a föld... Persze a csávó se gyenge,a lenyúlt névvel,fantáziátlan fac.

2021. jún. 22. 13:23
 10/15 anonim ***** válasza:
A csaj meg majd ugyanígy nevezi el a fiát? Mert ezen a kismamák oltári hisztiket tudnak csapni, hogy a kedvenc nevüket elhasználta egy ismerős. Fura, ha őt ez nem is zavarja.
2021. jún. 22. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!