Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek? Ti mit tennetek, ha ilyesmi derulne ki?
A legjobb baratnom tortenete, csak erdekel, hogy ki mit gondol errol.
18 evesen kikezdett vele egy nala jo par evvel idosebb ferfi, aki egy honappal elotte kotott hazassagot. Nem vedem, de a baratnom elegge naiv volt akkoriban es meg most is annak mondanam. Par hetig osszejart ezzel a foszerrel. Elvileg csak oral volt.
A baratnom azt mondta a palinak, hogy egy nap majd szeretne gyereket es remeli, hogy fiu lesz az elso, mert van egy nagyon ritka es kulonleges ferfi nev, amit szeretne neki adni.
A pali kikonyorogte, hogy mondja el neki, hogy mi az a nev...Elmondta neki, de megeskedte, hogy senkinek nem mondja el. Amugy tenyleg nagyon egyedi nev es korabban nem is hallottam rola.
Ra par hetre a baratnom megszakitotta az urgevel a kapcsolatot.
Ket evre ra, a palinak fia szuletett es hat ezt a ritka kulonleges nevet kapta. Kb. ugy esett ki, hogy a pali szeretoje adta a gyerek nevet, amin a baratnom elegge felhaborodott.
Tegnap ota ezen agyalok, hogy mennyire undorito az ilyen. A megcsalas is az, de kepzelem, hogy erezne magat a felesege, ha tudna, hogy a fia neve a szereto fejebol pattant ki.
A baratnom is hibazott ez teny, de en ezt az egeszet akkor sem tudom felfogni.
Nem is tudom, hogy mihez kezdenek, ha pl: Hendriknek neveznem a fiam (csak egy pelda) , mert a ferjem ragaszkodik hozza..aztan egy par evre ra kiderulne, hogy hogy is jott ez a nev...Kb. amikor csak kimondanam a nevet, mindig eszembe jutna, hogy milyen gerinctelen dolgot tett a ferjem.
Nyilvan nem fogja megtudni, mert a baratnom nem fog bosszut allni, en pedig nem is ismerem oket.
Tudom, egy nev...Ti mit gobdoltok errol?
Hát ez ilyen bicaj...
Tényleg a névválasztás a legkisebb gond
Szegény gyerek.. Remélem a gyerekével normális lesz a pasi.
De amúgy nem is értem miért mondta el neki, eleve alig ismerte, és még felesége is volt.
Becsapottnak érezzük magunkat,igaz? Csak orál volt, aha,hát az semmi,
olyan mintha tüsszentenél,természetes dolog... Ribik mindenütt,és még buták is mint a föld... Persze a csávó se gyenge,a lenyúlt névvel,fantáziátlan fac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!