Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem voltam hűtlen, most először történt velem ilyen. A párommal hat éve vagyunk együtt, boldogok vagyunk, közös jövőt tervezünk. Tudni kell róla, hogy egy nagyon visszafogott, törékeny, kedves lány, aki biztosan összeomlana, ha elmondanám neki, mit tettem. Mindenben megbízik bennem, mindent megtesz a közös boldogságunkért.
A dolog óta szörnyen érzem magamat, megkönnyebbülés lenne, ha elmondanám neki, ráadásul ő is érzi, hogy valami nincs rendben. Ha viszont elmondanám neki, ő érezné magát rosszul. Mi a teendő? :(
Ne, NE teperj. Az baromi gyanús. Csak legyél normális.
2021. jún. 22. 09:43
22/29 anonim válasza:
Ne izgulj, rá fog jönni magától is szerencsére;)
2021. jún. 26. 20:04
23/29 anonim válasza:
#22 nem, sosem fog rájönni magától szerencsére. Hajrá kérdező. El fog múlni ez, el is fogod felejteni az egészet.
2021. jún. 27. 02:38
24/29 anonim válasza:
22-es: tévedsz. Sosem fog kiderülni. Ezt csak a hozzád hasonló rosszindulatú, keserű emberek kívánják.
2021. jún. 27. 08:03
25/29 anonim válasza:
Szegény lányt nem sajnálja senki, aki SEMMI rosszat nem tett, hanem egy féreg csalót támogatják? Beteg a világ.
Üdv.
2021. jún. 27. 13:47
26/29 anonim válasza:
Igen, szegény lány semmi rosszat nem tett, ezért nem érdemli meg, hogy a kérdező áthárítsa a felelősséget magáról azzal, hogy elmondja a félrelépést. Így lesz boldog a barátnője, nem úgy, ha megtudja az igazságot.
2021. jún. 27. 17:56
27/29 anonim válasza:
Szia Kérdező, nő vagyok, tudtommal sose csaltak meg, de ha megtette volna bármelyik férjem és én megtudom, valószínűleg ott lett volna vége a kapcsolatnak. Nem a hiúságom miatt vagy bosszúból, hanem azért, mert úgy éreztem volna, hogy nem vagyok elég jó. Szóval ilyen előzmények után mondom: erről hallgass, de gondold át, mi volt az oka,és hogy akarod-e valóban ezt a lányt, tényleg szereted-e, boldog vagy-e vele? És ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor teperj, hogy ő is boldog legyen veled és kerüld a továbbiakban az ilyen szitukat, mert nem lesz mindig olyan mázlid, hogy Te dönthetsz: elmondod-e? És igazuk van az előzőeknek: a lelkifurdalás a minimum, de a lekifurdalástól megkönnyebbülni azzal, hogy elmondod és az ő vállára teszed ezt a terhet:a legnagyobb aljasság. Persze tök más lenne a szitu, ha komoly lenne a külső kapcsolat vagy ha esély lenne arra, hogy valaki beköp. Így hallgass és húzd meg magad!
2021. jún. 27. 20:29
28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nem mondtam el végül, még mindig elég nehéz a dolgot cipelni, de bízok benne, hogy idővel más lesz a helyzet. Átgondoltam a kapcsolatot is, nem hiányzik belőle semmi, mindenképp együtt akarok maradni a párommal.
2021. jún. 28. 17:43
29/29 anonim válasza:
Helyesen döntöttél. Hidd el, pár hét múlva már alig fog eszedbe jutni a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!