Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem voltam hűtlen, most először történt velem ilyen. A párommal hat éve vagyunk együtt, boldogok vagyunk, közös jövőt tervezünk. Tudni kell róla, hogy egy nagyon visszafogott, törékeny, kedves lány, aki biztosan összeomlana, ha elmondanám neki, mit tettem. Mindenben megbízik bennem, mindent megtesz a közös boldogságunkért.

A dolog óta szörnyen érzem magamat, megkönnyebbülés lenne, ha elmondanám neki, ráadásul ő is érzi, hogy valami nincs rendben. Ha viszont elmondanám neki, ő érezné magát rosszul. Mi a teendő? :(

2021. jún. 19. 18:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk meg semmit, egy bulin találkoztunk. Spontán történt minden. Akkor láttam a lányt először és utoljára.
2021. jún. 19. 19:29
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
A metakommunikáció is kommunikáció.
2021. jún. 19. 19:30
 13/29 anonim ***** válasza:
27%

Semmit nem jelentett, akkor meg fogd be a szád, de életed végéig! Nehogy már egy olyan csaj miatt boríts mindent, akinek még a nevét sem tudod!

Ennyi belefér… nagy kaland… kis egyéjszakás. Csak tudd tartani a szád mintha mise történt volna.

2021. jún. 20. 04:32
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
A legkíméletesebb az lenne, ha (valamilyen más ok miatt) szakítanál vele.
2021. jún. 20. 14:25
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

A barátnődnek joga van választani, hogy kivel, milyen emberrel van együtt. Ő egy tisztességes, kedves, hűséges férfit szeret aki szereti őt és tiszteli.

Te nem ilyen ember vagy. Megcsaltad, elárultad, megaláztad. Attól, hogy ő nem tud erről, még megtörtént.

Joga van választani, hogy kell- e neki egy ilyen ember, és ahhoz is joga van, hogy mindennek tudatában ne tartson rád igényt.

Ha már hűséges nem tudtál lenni, legalább ne hazudj neki egész további életetekben. ( Vagy amíg még együtt vagytok) Most legyél nagy legény, legalább most legyél őszinte, egyenes, ne sunnyogd el, vállald fel amit tettél vele és a következményeket is.

Az egyetlen tisztességes út ezek után az, hogy elmondod neki, és ezzel megadod az esélyt neki arra, hogy ne hazugságban éljen.

Nem mondom, hogy azért mondd el neki mert szereted és ezért legyél őszinte, hisz nem szereted.

Aki szeret az nem csal. Soha!

2021. jún. 20. 20:53
 16/29 anonim ***** válasza:
21%

Fuj #15 fárassz mást a szentbeszéddel!

Kérdező, semmit ne mondjál! Felejtsd el az egészet

2021. jún. 20. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
16. Undorító vagy.
2021. jún. 20. 23:59
 18/29 anonim ***** válasza:
43%

Figyelj Kérdező, amikor a válaszokat olvasod itt, akkor kalkuláld bele, hogy a kommentelők többsége nő. És mint nők, a kérdést úgy értelmezik, hogy ŐK milyen magatartást várnának el a férfitól, ha megcsalná ŐKET. Ugye érted?

De te férfi vagy, és nyilván férfinézőpontból kell a megoldás. Ami nem más, mint hogy hallgass. Ezt leírták itt többen is. Csak maradj csendben, és éld tovább az életedet. Az okokon se rágódj, mert baromira egyszerű: férfiból vagy. Igényled a szexuális változatosságot. Hat év baromi hosszú idő még a világ legjobb nőjével is. Azért léptél félre, mert dolgozott az ösztön. Gondolom jóképű pasi vagy, és nem ez volt az első eset, hogy ott volt a kísértés; és mostmár nem tudtál ellenállni.Attól még te nem vagy rossz ember, csak így alakult. Rossz ember akkor lennél, ha még ezt rá is borítanád a barátnődre. Nem jelentett neked semmit a dolog, akkor teljesen fölösleges lenne emiatt borítani egy amúgy jól működő kapcsolatot.

2021. jún. 21. 07:32
 19/29 A kérdező kommentje:

15 - Amiket írsz, az mind igaz, de a páromnak joga van pl. boldognak is lenni, ami viszont biztosan nem teljesülne, ha elmondanám neki. Engem továbbra is nagyon nyomaszt a dolog, és nincs jogom sem az ő boldogságát lerombolni, sem pedig az általam okozott terhet rátolni, csak azért, hogy nekem kevesebbet kelljen cipelnem. Érted, ugye?

Egyébként amiket leírtál, azzal egyetértek, kivéve, hogy nem szeretem, mert ez nem igaz.

2021. jún. 22. 07:00
 20/29 anonim ***** válasza:
Na látom, kezded érteni. NEKED kell cipelned a terhet, a lelkiismeret furdalás a büntetésed. Ne mondd el neki, teperj kétszer olyan keményen, mint eddig, és akkor boldog lesz!
2021. jún. 22. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!