Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom(exem) megcsalt 2 hete egy prostival.. masfel evet voltunk egyutt 27-8 evesek vagyunk..hogy lepjek tul ezen?
Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, es minden gondolatom ekorul forog. Borzalmas, fizikalisan faj, egyszeruen akkora fajdalom , soha senkiben nem csalodtam ekkorat.
Olyan mintha kiteptek volna egy darabot.
Volt szexualis eletunk, heti 4/5 alkalommal.. nem ertem..
2021. jún. 19. 10:46
11/20 anonim válasza:
Ezt most nem értem. A kapcsolatotok romokban volt. A megcsalás szexcset volt (ha jól értem). Mi a bajod? Szakítottatok is (ha jól értem). Akkor menj tovább. Jó, persze, sírd ki magad, de ami történt sem meglepő nem volt, sem ANNYIRA szörnyű, hiszen nem fizikailag csalt meg. Konkrétan nem volt k.rvánál.
12/20 anonim válasza:
Na várjunk, szóval 2 hónapja szexcsetelt, tegnap meg megtudtad, hogy 2 hete volt egy k.rvával. Ezt kitől tudtad meg? Mert teljesen elvesztettem a fonalat.
14/20 anonim válasza:
Ez nem megcsalás.
Engem egy kósza kufirc nem zavarna. Mondjuk nem értem miért fizetett érte
15/20 anonim válasza:
Úgy tudsz ezen túllépni ha keresel magadnak valakit.Menj randizni!
16/20 anonim válasza:
Ha csak azt szeretnéd, hogy azt mondjuk, hogy maradj a pasiddal, akkor írd úgy ki a kérdést, hogy csak megerősítést vársz.
Én írtam elsőként, hogy keress új pasit. Ettől miért lennék nyomorék. Őszintén azt gondolom, hogy a kapcsolatod már csak látszatkapcsolat volt.
17/20 anonim válasza:
Úgy lépnék le hogy vissza se néznék.
Itt fölösleges minden kérdés és magyarázat.
18/20 anonim válasza:
Kicsit vonulj el szakítás után, távol az exedtől. Én szakítások után mindig bezárkóztam a szobámba és pihentem. Halgass zenét, fedezz fel új zenéket, filmeket. Aludj egyet, chillelj. Magányos séták is sokat segítenek. Picit maradj egyedül a gondolataiddal. Az első 1 hónap qrva szar lesz, utána jobban fogod érezni magad, és fokozatosan visszaszoksz az emberek közé. Ha gondolod, én beszélhetek veled privátban is. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!