Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom(exem) megcsalt 2 hete egy prostival.. masfel evet voltunk egyutt 27-8 evesek vagyunk..hogy lepjek tul ezen?
Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, es minden gondolatom ekorul forog. Borzalmas, fizikalisan faj, egyszeruen akkora fajdalom , soha senkiben nem csalodtam ekkorat.
Olyan mintha kiteptek volna egy darabot.
Volt szexualis eletunk, heti 4/5 alkalommal.. nem ertem..
2021. jún. 19. 10:46
2/20 anonim válasza:
Első jól beszél. Csak engedd el, dolgozd fel, és utána keress mást. Ne húzd az időt ezzel a pasival.
3/20 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy megcsalt? Ő mondta el?
4/20 A kérdező kommentje:
Olyan embernek mondta el, aki tudta hogy regota haldoklik a kapcsolatunk, igy megadta a vegso loketet. De igaz a sztori, 2 honapja szexchattel bukott le..
2021. jún. 19. 11:06
6/20 anonim válasza:
#4: De inkább csak kamu a kérdés, mert senki nem lehet ilyen hülye.
7/20 A kérdező kommentje:
Barcsak kamu lenne...
ossze vagyok zuhanva, szenvedek mint a kutya es 2 napja sirok :(
2021. jún. 19. 11:10
8/20 anonim válasza:
"regota haldoklik a kapcsolatunk"
És még túl akarsz ezen lépni?
Ennyire el vagy keseredve, hogy nem kellesz majd másnak?
9/20 anonim válasza:
Konkrétan mi is a bajod? Szomorú vagy, hogy a szexuális teljesítményed elégtelen vagy a párodat siratod?
10/20 anonim válasza:
A párját siratja. A párja jó pasi, az sem számít, ha minden héten megcsalja, csak maradjon vele.
Csak a párja is tudja magáról, hogy más nőknek is kell, így más nőket is megdug.
A kérdezőnek nem lenne ezzel semmi baja, ha nem tudnák meg soha az ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!