Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy 2 ferfi teljesen máshogy szexel?
Figyelt kérdés
Pl az idősebb akinek nagyobb és vastagabb, az megfontoltabban csinálja, lassabban, máshogy mozog, érzékibb..
Fiatalabb, neki kisebb van és mindent elkapkod...
2021. jún. 18. 18:15
1/11 Lucaszek96 válasza:
Minden egyes Férfi es nő máshogy szexel
2/11 anonim válasza:
Nem csak lehetséges, hanem biztos.
4/11 anonim válasza:
Nem sokat váltogattam a partnereimet, de azért volt 4 különböző férfi. Mindegyikkel egész más volt a szex.
5/11 anonim válasza:
Ja, ami még lényeges: én is mind a 4 férfivel egész más voltam attól függően, hogy kihez mennyire vonzódtam és mennyire tudtunk egymásra hangolódni.
6/11 anonim válasza:
826 szempont lehet, ami miatt máshogy, nemcsak ez a kettő, nem beszélve a női oldalról. Ugyanazzal az emberrel sem egyforma 2 szex!
7/11 anonim válasza:
Férfiként egy kapcsolatban ugyanazzal a lánnyal is sok féle volt a szex. Voltak átszeretkezett éjszakák,voltak amíg a többiek az erkélyen cigiznek (15perc kb) nadrág egyik szára le a lánynak én térdig letolt nadrág és csináltam ahogy bírtam..
Ha vezettem és sötét volt (csak adott útvonalon) akkor sosem bírt magával,meg kellett állni.
Sőt a hőhullám alatti szex is más volt....nagyon izzadtunk
8/11 anonim válasza:
nekem kisebb van és 1-2 órát is tudok elélvezés nélkül teljesíteni...
A vastag farkuak hamarabb elmennek mivel nekik jobban feszül nagyobb ingert kapnak a pinától..
9/11 anonim válasza:
A párommal se mindig ugyanolyan, nemhogy egy teljesen másik emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!