Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki egyik napról a másikra teljesen elhidegül a másiktól?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy egyik nap még minden klappol, majd hirtelen teljesen távolságtartó lesz a másik, bezárkózik, és nem is akar veled lenni egyáltalán? Voltak gondok, de nagyon éles és meglepő volt a váltás. Vagy ez inkább ilyenkor egy védekező mechnizmus, hogy könnyebben elengedjen és könnyebben tudjon szakítani? Úgy éreztem, vannak érzései, még szeret, de egyik napról a másikra teljesen rideg lett, és közölte, hogy vége a kapcsolatnak.
2021. jan. 9. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Létezik, hogy úgy érzi, hogy egyik napról a másikra, holott ez hosszú folyamat, mire bekövetkezik.
2021. jan. 9. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

esetleg 3. fél?

nem hiszem hogy ok nélkül hirtelen elhidegülne bárki is egyik napról a másikra

2021. jan. 9. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem biztos, hogy egyik napról a másikra történt. Valószínűleg folyton magába fojtotta a problémáit, aztán egyszer csak betelt a pohár. A másik fél meg azt hiszi, hogy dehát eddig minden rendben volt.

Nálunk ennyire a végletekig nem ment el soha a dolog, de tudom, hogy bármilyen apró problémát megemlítek a páromnak, fel fog háborodni. Inkább nem szólok semmit, mert úgyis apróság. Aztán fél év alatt összegyűlnek az apróságok és vitatkozunk egy nagyot. Ez nem megoldás, ha tényleg olyan a probléma, ami említésre sem méltó, akkor nem kell összebalhézni rajta, de nem szabad elnyomni sem.

2021. jan. 9. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell oda harmadik fél

Biztos voltak előjelek

Csak nem lettek ezekkel fogalkozva

2021. jan. 9. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem magamról beszélek, de élettapasztalatom mondatja velem, hogy ez nem hirtelen jön, hanem egyszer csak kicsordul a pohár. Ezt előttem is többen megírták.

Hogyan lehet ellene védekezni? Egyszerű: a problémákat meg kell beszélni. Ám, ha nincs megegyezés, akkor úgyis szakítás a vége.

2021. jan. 9. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Nálam egy konkrét eset váltotta ki, amikor nem állt mellém az anyjáékkal szemben. Egy pillanat alatt kiábrándultam örökre.
2021. jan. 9. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Valamilyen trauma hatására könnyen lehet.

- agresszív viselkedés (a párral vagy mással szemben)

- nyilvános megalázás

- kizsarolt/fájdalmas szexuális élmény

2021. jan. 9. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Én elhidegültem. Előtte évekig szóltam, figyelmeztettem, próbáltam, jeleztem, süket fülekre találtam, nem érdekelte. Az egy folyamat volt, az elhidegülés pedig valahogy egyszercsak megtörtént. Nem tudtam visszacsinálni, megváltoztatni többet, mintha eltört volna.
2021. jan. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!