Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefekudtem vele, de utana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtem vele, de utana teljesen elmult az erdekldesem iranta. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszet,,es kedveltem...de miutan megtortent,azota valahogy hidegen hagy..varjak meg kicsit,vagy mondjam el neki?

2019. jún. 7. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek várni? De most tényleg.... Ez nem fog változni már... Ne húzd az idejét, egyikőtöknek sem lesz jó.
2019. jún. 7. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és hogyan?

Kb hogy nem érzed azt,amit ilyenkor kéne, nem akarsz játszani vele, neked ez nem fog működni. Ennyi.

2019. jún. 7. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:
en vagyok a lany,amugy
2019. jún. 7. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Mondd meg neki, hogy egy kicsit mást képzeltél el, mint amilyen helyzet most alakult. Minél hamarabb mondd meg neki, ne húzd az idejét.
2019. jún. 7. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem élvezted , ez a baj.
2019. jún. 7. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyenesen, minel elobb.
2019. jún. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!