Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miota lefekudtem a barátommal nagyon viszket ott lent! Valami tanácsot tudnátok adni hogy mit tegyek ellene vagy hogy mi lehet a bajom?
Nem tudtok valami ötletet adni :(( ?
Nagyon kellemetlen
Szia
Nekem is szokott ilyen lenni, latexallergiám van, iszonyat érzés a szex után...
Égő hüvely, viszket, feszül, lüktet.
De ez lehet egy hüvelygyulladás tünete is
Ha eddig nem volt problémád akkor vagy a latextől volt, vagy nem voltál túl nedves, sokszor kevés az a sikosító..
Kérd a nőgyógyászod tanácsát, de szerintem fogamzásgátlót fog javasolni, az meg egy másik történet.
Folyásod milyen? Bővebb vagy sárgás? Ha valamelyik, akkor tuti hüvelygyulladás és elsősorban gomba. Jelentkezz nődokinál, mert a canesten a legtöbb esetben szart sem ér. Max arra jó ha uszoda után érzel ilyen tüneteket. A nőgyógyásznál pedig említsd meg, hogy a barátodtól kaptad el valószínűleg és hogy őt is kezelni kellene, így mondd neki is egy krémet, amivel napi 2-3-szor majd kenegetnie kell magát.
Sajna az óvszer nem véd a gombától, mert nem az egész srác burkolózik be vele.
Ha sokat kell várni, hogy nőgyógyászhoz juss esetleg enyhíti a viszketést ha lefekvés előtt egy mini tamponra 5-6 csepp teafa olajat csepegtetsz és használod ugyebár.
De mindenképpen nőgyógyászhoz menj, a canesten tényleg olyan, mint halottnak a csók ha már annyira viszket, hogy aludni se tudsz. Tudom, pont múlt hónapban dobtam ki rá 3 ezret, amíg a nőgyógyászra vártam, mert 2 hetes várakozási idő van. A teafa többet segített, mint az a valami.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!