Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a természete, vagy én nem fogtam meg?
A barátom ahányszor összeveszünk kihasználja az alkalmat, hogy összekerüljön azokkal a nökkel, akikkel még nem volt alkalma.
Tehát szó se róla, hogy magába szálljon, vagy hogy ” meditáljon” a kapcsolatunkon.
Összezördülések akadnak minden kapcsolatban, nálunk például azon, ha épp nem azt teszem, amit ö elvárna, vagy ha én gyanítom, hogy másokkal chattel.
Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy egyszeruen arról van szó, hogy nem szerelmes belém, nem vagyok neki elég jó, mert úgy tudom, hogy még egy csajozós pasi se tud más nöre ránézni, ha talál egy olyan nöt, akihez igazán vonzódik testileg legalább.
Társkeresön találkoztunk és az az érzésem, hogy bebiztosítja magát folyton, megadja magának a lehetöseget úgymond.
47 éves, elég sok barátnöt fogyasztott el a 8 évvel ezelötti válása óta. Rengeteg nö is van a Facebookján, sokan régi baratnök, volt barátnök, nagy udvartartás.
Szerintem ha mellettem tényleg eltud menni mással, mikor 2-3 napos mosolyszunet van, ami eleg ritkán fordul elö, és jól tudja érezni magát más növel, akkor szerintem engem nem tart annyira vonzónak.
Lefekudtem vele eleg hamar pont azert, hogy lassam, hogy mi a célja
De utána is folyton hajtogatta a kapcsolatot, rengeteget jött hozzam, pedig apam beteg volt es sokszor zavarta a latogatas, es kertem ne jöjjön de úgyis jött , nem lehetett levakarni
Meg hogy tegyük ki az instára, hogy együtt vagyunk, pár nap randi után
Ne gondold már ezt túl.
Beteg ember. Valamilyen baja van. Pár randi után ilyet mondani... És nem szólt meg a vészcsengő??
Egyértelmű hogy kötődési zavar van nála.
Engedd el már, nem szeret. Komolytalan az ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!