Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a természete, vagy én nem fogtam meg?
A barátom ahányszor összeveszünk kihasználja az alkalmat, hogy összekerüljön azokkal a nökkel, akikkel még nem volt alkalma.
Tehát szó se róla, hogy magába szálljon, vagy hogy ” meditáljon” a kapcsolatunkon.
Összezördülések akadnak minden kapcsolatban, nálunk például azon, ha épp nem azt teszem, amit ö elvárna, vagy ha én gyanítom, hogy másokkal chattel.
Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy egyszeruen arról van szó, hogy nem szerelmes belém, nem vagyok neki elég jó, mert úgy tudom, hogy még egy csajozós pasi se tud más nöre ránézni, ha talál egy olyan nöt, akihez igazán vonzódik testileg legalább.
Társkeresön találkoztunk és az az érzésem, hogy bebiztosítja magát folyton, megadja magának a lehetöseget úgymond.
47 éves, elég sok barátnöt fogyasztott el a 8 évvel ezelötti válása óta. Rengeteg nö is van a Facebookján, sokan régi baratnök, volt barátnök, nagy udvartartás.
Szerintem ha mellettem tényleg eltud menni mással, mikor 2-3 napos mosolyszunet van, ami eleg ritkán fordul elö, és jól tudja érezni magát más növel, akkor szerintem engem nem tart annyira vonzónak.
Szóval egy vagy a sok közül. Hogyismondjam...nem megalàzó ez szàmodra?
Dobd ki, mint a koszos bugyit.
#mosàsnemsegít
Nyugodt lehetsz, hogy nem csak akkor nőzik melletted, mikor össze vesztek. Csak eddig te nem vetted észre. Olyan nincs, hogy mikor össze vesztek akkor egyből már van neki valaki más. Azt ápolni is kell közben, hogy fennmaradjon a másik nő érdeklődése. Tehát eleve végig csalva voltál és vagy, csak te gondolod azt, hogy nem. A csajozós faszik sosem változnak. Csak kis százalékuk. Az meg ritka mint a fehér holló.
Nem szeret eléggé ahhoz, hogy felhagyjon a nőzéssel. Neked kell itt eldönteni, hogy megéri e, el tudod viselni, hogy nem csak te vagy neki, hanem ki tudja még hány nő sorakozik a sorban és osztozkodnod kell rajta.
Én hamar kidobnám az ilyen embert, mert nincs meg felém akkor az elkötelezettsége, tisztelete és szeretete. Ez egyértelmű nálad is.
Szerintem akarmilyen csajozós, ha bejöttem volna neki igazán, nem tudna másra ránézni
Pedig ö hajkuraszott es hajtott a kapcsolatért. De mindenkivel ezt teszi gondolom
Csak azért mondja ezeket, mert kábít, hogy szétted a lábad. Ne aggódj, ahogy az összes többi nőnek is ezt adja elő. Hazudik hogy meg tudja dugni a nőket. Ennyi. Semmi különös nincs ebben.
Látom, te nagyon azt akarod elhinni, hogy veled más, de ki kell hogy ábrándítsalak. Nem, nem más. Pont hogy olyan veled is, amilyen a többi nővel akiket ágyba akar vinni.
Csak jobban jársz azzal, hogy minél hamarabb kidobod a fenébe és elfelejted örökre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!