Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire igazságtalan az élet?
Rosszul gondolkodsz.
Ez így igazságos, hogy két car alak összejön, megérdemlik egymást. Te meg találsz jobbat. Ha együtt maradtok, sose kerestél volna mást.
Lépj tovább, ne velük foglalkozz.
Köszönöm a válaszokat!
Igen tudom, hogy ez egy kis dolog más problémáihoz képest.
Viszont igazságtalannak tartom, hogy ez a férfi becsapott engem is az új nőjét is, viszont annak ellenére, hogy két szék közül a pad alá esett volna, boldogan éli az életét.
Gondolom ez még ilyen friss történet.
Az majd hosszú távon derül ki, hogy ki éli az életét boldogan. ;)
Most azon dolgozz, hogy az egyik te legyél. Őket meg tojd le magasról. Olyan eszedbe se jusson, hogy közösségi oldalon nézegeted. Tiltás, törlés mindenhol.
Ugyanebben a cipőben járok, a férjem itthagyott a két gyerekkel, lelépett a nőhöz, akivel előtte meg is csalt, mert mi még együtt voltunk amikor az új nőci képbe került. Ezzel együtt azt mondom, túl kell tenned rajta magad, idővel enyhülnie kell a rossz érzésnek. Nekem, öt hónappal a történtek után már egész jó... persze, bosszantó, de most már látom, hogy milyen új lehetőségek nyíltak meg előttem.
Gondolj arra, hogy megérdemlik egymást, ugyanolyan sunnyogó, hazug ember lehet mindkettő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!