Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Azoknak akik nekem valaha ártottak, akik átgázoltak rajtam, akár exek is, persze ők boldogak, én nekem meg sose jár a boldogság. Rossz hogy csak egy vesztes maradtam a szemükben. Akin sose gázoltak át, az nem tudja hogy milyen dühöt érzek.
2020. ápr. 28. 21:35
 1/4 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
10%

Ez csak általános mondóka arra, hogy akik nyomulósabbak, kicsit extrovertáltabbak, stb, azok sikeresebbek is az életben, gondolom ez érthető.

De ne feledd, nem minden, amit az fb-n látsz....

2020. ápr. 28. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
12%

Szia!

Hidd el hogy semmit se számít az hogy ki mit gondol rólad :) mivel lenne jobb ha kedvelne? Nekik is van elég problémájuk csak arról te nem tudsz mert megpróbálják titkolni. Egyébként mindenki vissza kapja ami jár neki. MINDIG. Előbb vagy utóbb. Nem feltétlen a te dolgod a bosszú mert azzal csak tovább mérgezed magad. Az embereknek sosem lehet meg felelni akármit fogsz csinálni ezt jól jegyezd meg és ne is akarj :)

2020. ápr. 28. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kapja vissza mindenki ami jar neki. Altalaban azt veri az elet szar dolgokkal, aki eleve ugy all hozza, hogy o egy nyomoronc, tok mindegy, hogy husz nagymamat kisert at aznap a zebran, es mindenkivel normalis probal lenni, aki nem bir kiallni onmagaert, annak szar elete lesz, ennyi.

Illetve lehet, hogy a neked arto, extrovertalt, magabiztos embert is eri rossz dolog, a kulonbseg annyi, hogy mi altalaban leszarjuk a rossz dolgokat es egy vallranditassal tullepunk rajta vagy megprobaljuk jora forditani a szart is, mig a kis otthon buslakodo szerencsetlenek egy honapot kotlanak akarmilyen rossz esemeny felett, hogy jajjj hat mivel erdemeltek ok ezt ki.

2020. ápr. 28. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Tévhit.

Eszükbe sem jutsz.

Élik az életüket.

Te is tedd azt.

Túl komolyan veszed a közösségi hálót, mindent komolyan veszel, amit odavillogtatnak, s ahhoz a meséhez méred magad. Alkalmatlan vagy erre. Nem a te alkatodnak való.

Ékj a valóságban. Dolgozz, tanulj, művelődj, valós társaságba járj.

2020. ápr. 29. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!