Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
És azaz illető mit tesz napi szinten azért, hogy boldog, kiegyensúlyozott, vidám jó élete legyen?
Nem irigykedni kell a másikra, hanem napi szinten tenni saját életünkért.
Miért ilyen igazságtalan az élet, hogy egyesek az utcán vannak, mások meg milliókat keresnek?
Mindenért tenni kell. Ennyi a kulcsa az egésznek és nem sírni hogy neked miért nem sikerül ha nem is teszel érte.
Talán, mert olyan buta vagy, hogy nem jöttél rá, hogy ha valami rosszul működik, akkor azon illene változtatni, nem ugyanazokat a hibákat ismételni folyamatosan. Valami okának kell lennie, hogy senki nem akar téged kapcsolatra. Erről viszont csak te tehetsz. Foglalkozz önismerettel, hibáidat javítsd ki.
A feladással pedig a gyengék élnek. A gyengék pedig senkinek se kellenek.
Részleteket, mivel így úgy tűnik, hogy te teljesen ártatlan vagy, te vagy az áldozat, miközben, azt mindenki tudja, ha egy kapcsolat megromlik, arról mind a két fél tehet.
Kezd el futni vagy edzeni, úgy és ott ahol Te akarsz!:)
Jobb lesz a kedved utána!
Igen, igazságtalan az élet. Valaki kilenc évesen meghal rákban, míg valakinek az a legnagyobb problémája, hogy szingli.
Az egy dolog, hogy párkapcsolatba kerülsz, de meg is kell azt tartani, ápolni és erősíteni kell. Valószínűleg belőled/belőletek ez hiányzott, vagy olyannal vágtál bele, akivel hosszútávon nem illettetek egymáshoz.
A párommal, aki álmaim férfija, minden nap teszünk azért, hogy ne távolodjunk el egymástól, és bár még fiatalok vagyunk hozzá, de mindketten szeretnénk családot alapítani.
Nem tudom, de nekem is durvára elegem van már ebből a mindig csak egyedül r.hadó kívülállóként végignézni mások boldogságát üzemmódból. Na meg amikor jön egy fullos kis nő, és játszi könnyedséggel, 0 energiabefektetéssel, kb. csak a létezésével egy szempillantás alatt "viszi" a férfit, aki már mióta érdekel...
Én már úgy vagyok vele, hogy amíg a szüleim élnek és szükségük van rám, itt leszek, utána befejezem én is ezt a sz.rt, eszemben sincs onnantól még vagy 20-30 évig 100% egyedül r.hadni idősként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!