Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ennyire igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
A párom megcsalt, majd össze is jött a nővel. Ők boldogok együtt, én meg szenvedek.
2021. jún. 12. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
és aki leukémiát kap, az mit szóljon?
2021. jún. 12. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Mi ebben az igazságtalan. Én örülök, hogy megtalálta a boldogságát. Törekedj te is erre! Ne sírj egy olyan pali miatt, aki nem volt veled boldog!
2021. jún. 12. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos van ilyen fordított esetben is.

Őszintén szólva szerintem jobb hogy most történt meg mint később,ha 10 év után történik meg sokkal rosszabb érzés lenne,tudom most is nehéz de túl fogod rajta magadat tenni. Mikor ki heverted lesz lehetőséged találni egy jobb embert,aki tényleg szeret.

Kitartás.

Ha esetleg valamiben tudok segíteni nyugodtan írj.

2021. jún. 12. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Na és! Nem kell vele versenyezned. Te is megtalálod majd a párod.
2021. jún. 12. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Esély van rá, hogy idővel szétmennek, és megpróbál visszatántorogni hozzád. Még véletlenül se fogadd vissza. Ő így döntött, akkor menjen csak. Most rossz, de ez csak átmeneti állapot.
2021. jún. 12. 21:46
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Ez tényleg borzasztó, ennél igazságtalanabb dolgot el sem tudok képzelni az életben!
2021. jún. 12. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Te is megtalálod a párod. Amit szívből kívánok. S akkor úgy fogsz erre gondolni,hogy jaj de jó!
2021. jún. 12. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Én is így jártam fél éve. Neked elmondta és magától lépett le legalább? Én még az ismerkedési szakaszban lebuktattam és kiraktam a f.ba... De hidd el, én is megszenvedtem az elmúlt néhány hónapot. Hát nem mondom, hogy mostmár 100%-osan jól vagyok, de már jobb. És egyébként mióta nem az életem része, sokkal kiegyensúlyozottabb és vidámabb az életem, a gyászfolyamatot leszámítva. Gondolj mindig csak arra, hogy ennél jobbat érdemelsz. A csaj meg örüljön a nyereményének. Az ilyen hazugságra épülő kapcsolatok nem igazán érnek sokat, nyugi. Ha meg mégis, zsák a foltját. Te mindenképp csak jól jártál ezzel.
2021. jún. 12. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem voltatok boldogok, különben nem történt volna ez. Keresd a saját boldogságodat, meg fogod találni!
2021. jún. 12. 22:54
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Nőként sorban állnak érted a férfiak, szóval ne bánkódj.
2021. jún. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!