Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy tényleg semmi apró jele nincs egy hosszabb viszonynak?
Az én párom majd 1 évig nem vette észre
Mondjuk utána sem csak már szakítottam vele, 🤷♀️
Olyan nem létezik, hogy semmit nem veszel észre, max nem tudod mi az pontosan amit észrevettél illetve akkor még nem érzed a jelentőségét amikor észrevetted. Van, hogy még kapcsolatban borul ki a bili, van, hogy később derül ki, hogy borult volna a bili, de már nem vagy kapcsolatban adott emberrel.
Én személy szerint amondó vagyok, ha hülyének vagy nézve, még ha szakítassz is, emiatt, nem árt képben lenni, mert könnyebb úgy elengedni valamit, ha tudod mit kell. Nekem legalábbis könnyebb volt. Ha nem göngyölítem fel az ügyet, időről időre gyakran kattogtam volna a miérteken, így viszont ott vannak készen. A másik dolog, hogy nem kell önvizsgálattal ízekre szedni magad, mert ott van fehéren-feketén mit baxtál el, ha egyáltalán elbaxtál valamit. Ha nem baxtál el semmit, hanem téged baxtak át, akkor csak jobban résen kell lenni vagy erősebb kereteket tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!