Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vetettél már azért véget egy viszonynak, mert többet kezdett érezni?
Ilyenkor nem bántott a bűntudat?
Hogy vetettél véget? Hogy alakult?
Nem találtam itt hasonló kérdést, ezért bátorkodom kérdezni
Igen.
Az elején megmondtam, hogy nem fogok válni, alkalmi szexnél többet nem tudok és nem akarok nyújtani. Akkor úgy tűnt, hogy ez neki is jó. Közben kiderült, hogy első perctől azt remélte, hogy beleszeretek és borítok érte mindent.
Milyen érdekes, hogy a következő partnere szintén nős férfi volt. Született tőle egy gyereke, a férfi elvált, de nincsenek (már) együtt. Mintha neki mindenáron kéne a bizonyíték, hogy olyan jó nő, akiért valaki eldobja a feleségét. A külsejével nincs gond, a korához képest még szülés után is csinos. De van egyfajta jelleme. Már bánom, hogy bármibe belementem vele. Arra mindenképp jó volt, hogy megtanultam értékelni a feleségem.
Megkedveltük egymást.
De nincs lehetőség együtt lenni úgy, ahogy szeretné.
Megbeszéltük, hogy csak szex. Ezt tiszteletben is tartja, de látni rajta, hogy kötődni kezdett.
Nekem sem könnyű. De félek, hogy minél mélyebben megyek ebbe bele, annál biztosabb, hogy fájdalom lesz a végén. Már inkább meg sem ölelem.
Szívem nincs nemet mondani, eszem tudja nem jó folytatni.
2# Hát kicsit más a történetünk. De azért jó sok mindent tudsz róla még ;)
4# Te vagy a szabad fél, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!