Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bocsátott már meg valamelyikőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsátott már meg valamelyikőtök a csalfa párjának?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Mik voltak a megcsalás körülményei, és mennyi idő után tetted túl magad rajta? Létezik ilyen esetben megosztott felelősség?

2021. jún. 2. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért egy 10/10 pasit nem hagy ott az asszony. Ha okos ilyenkor jut hozzá teljesen a "közös" kasszához. Meg láttam én már "mustrát" fiatal anyák körében. Kiért milyen pasi jön? milyen ruhában? /Márkás szabadidő./ Milyen autóval? Voltak ám irigykedő pillantások "Kata" asszonyra. Azt meg ki tudja, rajta kívül, hogy férjének van egy titkos szeretője. TITKOS ez a kulcs szó. Ő villant jó pasival ez a lényeg.
2021. jún. 2. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11-es

A jelenség, amit leírtál azt úgy hívják, hogy státusszimbólum. Manapság nemcsak a kocsi, lakás, telefon, hanem a párkapcsolat is annak számít egyes körökben. Aztán, hogy mennyire boldogok az ilyen kapcsolatokban az emberek...😒🙄

2021. jún. 2. 19:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem újkeletű dolog - évszázadok óta önáltatással működik az emberiség. Talán napjainkban elindul valami folyamat egy őszintébb, korrektebb világ felé. Habár..
2021. jún. 2. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
A megcsalás döntés kérdése, ugyanúgy mint a megbocsátás. Az egyetlen értékelhető dolog egy ilyen megcsalásos esetben amikor valaki odaáll és elmondja, nem pedig másképp jössz rá. Olyan esetet is hallottam, ahol nem nagyon lehetett semmilyen formában belekötni a párkapcsolat minőségében, egyszerűen az újdonság varázsa miatt mégis félrelépett a pár egyik tagja... Természetesen nagy százalékban mindig egy hiányérzet pótlása miatt teszik ezt a felek, de van amikor tehetsz bármit a párodért, ha ő meg akarat gyenge.
2021. jún. 3. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem mindegy mennyi idő után történik. Szerintem 10 éves távlatban egyszeri megcsalás teljesen rendben van, szinte mindenkivel előfordul a kérdés (amin a kapcsolat múlik) pusztán az, hogy kiderül-e. Álszent dolog azt hinni hogy évtizedekig senki mással nem lehet egy kukizás.. persze az elhagyás, átverés, érzelmi kötődés más dolog, én csak egy szexről beszélek ami nem olyan nagy cucc
2021. jún. 3. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak ez a nem nagy cucc eset pont azokat a dolgokat döntheti le, amik meg egy vagy kétszeri d*gás nem tud megadni. Nem arról beszélek hogy egy nő vagy férfi mással nem képzelné el hogy lefekszik vele, de odáig hogy meg is tedd normális párkapcsolat mellett nem tudom. Te mit szólnál ahhoz, ha a te párod félredugna 10 év után és megtudnád mondjuk hogy sokkal jobb volt vele mint veled az újdonság miatt? Vagy lazán azt mondod neki belefér? Mert az elején mindenki izgalmas aztán X év után akkor az újdonság is így jár majd. Megér ez ennyit?
2021. jún. 3. 10:02
 17/17 A kérdező kommentje:
És pl. más indokkal?
2021. jún. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!