Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell NEM lebukni? Mire kell odafigyelni?
- Összejárni csak olyan helyre, ahol nem láthat senki
- Írásban /telefonon kommunikálni csak akkor mikor nem láthatja a párod (otthon ne..) + mikor mész haza, töröld vissza a beszélgetést
- Ne legyél kedvesebb, mint egyébként, ne legyen gyanús
Szerintem ez a 3 a legfontosabb.
#21 ez egy ideig kitarthat így de mindegy. Úgy is bukta vagy
lebuktatás a szerető részéről vagy bevallás lesz belőle és akkor az isten irgalmazzon a szeretőnek,legalábbis tőlem olyan leckét kapna amit nem köszön meg és megjegyzi egy életre,pláne ha kiderül hogy régóta megy én meg kedveskedek a páromnak meg éljük a mindennapi életünket aminek te nem vagy részese,mert te egy senki vagy. De egy nő pláne szétkapná a búrádat 😀,láttam már hasonlót és nem kívánom neked.
Állj oda a csaj elé és mond a szemébe hogy mi van közted és a párja között. Ez a sunyiban dugás igen izgalmas de ronda vége lehet. Jobb ha tiszta lapokkal játszol.
Ne nézesd le magadat mint nőt,nyíltan válald a kapcsolataidat és ne szégyelj senkit,ez nem nőhöz méltó,hisz így saját magadat sem válalod föl igazán soha az életben. 35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!