Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kell NEM lebukni? Mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell NEM lebukni? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,tippek érdekelnek, nem erkölcsbirók.
2021. jún. 1. 11:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%

- Összejárni csak olyan helyre, ahol nem láthat senki

- Írásban /telefonon kommunikálni csak akkor mikor nem láthatja a párod (otthon ne..) + mikor mész haza, töröld vissza a beszélgetést

- Ne legyél kedvesebb, mint egyébként, ne legyen gyanús

Szerintem ez a 3 a legfontosabb.

2021. jún. 4. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
27%

#21 ez egy ideig kitarthat így de mindegy. Úgy is bukta vagy

lebuktatás a szerető részéről vagy bevallás lesz belőle és akkor az isten irgalmazzon a szeretőnek,legalábbis tőlem olyan leckét kapna amit nem köszön meg és megjegyzi egy életre,pláne ha kiderül hogy régóta megy én meg kedveskedek a páromnak meg éljük a mindennapi életünket aminek te nem vagy részese,mert te egy senki vagy. De egy nő pláne szétkapná a búrádat 😀,láttam már hasonlót és nem kívánom neked.

Állj oda a csaj elé és mond a szemébe hogy mi van közted és a párja között. Ez a sunyiban dugás igen izgalmas de ronda vége lehet. Jobb ha tiszta lapokkal játszol.

Ne nézesd le magadat mint nőt,nyíltan válald a kapcsolataidat és ne szégyelj senkit,ez nem nőhöz méltó,hisz így saját magadat sem válalod föl igazán soha az életben. 35f

2021. jún. 5. 09:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
22 es én feleség vagyok, de ha a férjem csinálna ilyesmit nem a nőre haragudnek, hanem a ferjemre.Az, higy egy idegen nő osszefekszik a férjemmel a férjem a hibás. Nem kapnak szét senki fejét, meg a férjemet se hanem simán elvalnek. Nekem ez óvodás viselkedés,verekedni egy pasi miatt🤣🤣
2021. jún. 5. 10:37
 24/27 anonim ***** válasza:
73%
22# te valami cigány csaj lehetsz ennyi ésszel, ilyen stílussal. A párod a hibás ebben nemcsak a nő. Elvégre senki nem tart fegyvert a fejéhez hogy dugjon félre, az ő döntése. Ő fogadott hűséget neked, nem a nő.
2021. jún. 5. 11:14
 25/27 anonim ***** válasza:
27%
Tyű 😀😀😀Biztosan. Cigány vagyok ha nem tepkedek meg egy idegen nőt 😂😂jár a keksz
2021. jún. 5. 11:48
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
A pasidat tépkedd meg te szerencsecsomag, ha nem azzal a nővel akkor mással dug félre, nem ezen van a hangsúly, hanem a gerinctelen pasin...
2021. jún. 5. 12:30
 27/27 anonim ***** válasza:
49%
Ahhoz h ne bukj le, nem csak technikai malőrök kellenek, főleg nem azok... a látszat h egyébként minden tökre rendben van. Nem viselkedni furán, ugyanúgy "kívánni" a szexet, közös programokba benne lenni, h eszébe se jusson h esetleg lehet más a képben. Nem is fogja keresni a jeleket.
2021. jún. 6. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!